Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Liking this movie, I am most certainly a dork... Ale vážně - i když je to miliontá variace na to samé pořád dokola (z chudé obyčejné dívky se stane princezna, která získá prince a všichni ji mají rádi), je to docela povedené. U několika scén jsem se musela nahlas smát. A taky se mi líbilo to zasazení děje na kampus vysoké školy - proč by se vlastně podobné příběhy měly z většiny odehrávat na střední? Tahle malá změna celkem potěšila. A Amanda Bynes je docela roztomilá, i když pořád dokola hraje podobné role a to naprosto stejným způsobem. ~(2,9)~ ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá teenagerská komedie s patřičnou dávkou nadsázky a humoru. Připadala mi vždy mnohem vtipnější a výchovně přijatelnější než přisprostlé filmy typu Prci, prci, prcičky. Mým studentkám se příběh líbil, protože je mezi nimi přece jen více těch chudých ošklivých káčátek, než bohatých krásných labutí. Představuje jejich splněný školní sen. Jako mladá jsem k Popelkám taky patřila, proto jsem si tento nenáročný snímek oblíbila. Dneska pominu herecké výkony a další technické atributy filmu a budu hodnotit jako ty holky o dvě generace mladší. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama