Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Recenze (236)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvé mi to nepřišlo vůbec tak odporné, jak jsem podle zdejších ohlasů očekával. Pochybuju, že jsem viděl nějakou cenzurovanou verzi. Příběh mi nepřišel ničím ozvláštněný a ve střehu mě držela pouze zajímavá práce se střihem. Na začátku se mi líbily černohumorné poznámky (kterými hýřil hlavně ten brejlovec), ale ty se bohužel postupem času vytratí. Netvrdím, že je to špatný film. Námět je rozhodně zajímavý, ale asi by si zasloužil lepší zpracování. Moje hodnocení je spíš 2/3 *. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Originálna, perverzná, krvavá a hravá; taká je Patológia. Zvrhlá partia rozbieha svoju zvrátenú hru a vyhrá len ten najlepší... Michael Weston exceluje, jeho excentrické výstupy nemajú chyby, naopak, taká Alyssa Milano je tu asi len do počtu (*SPOILER Keby ju zabili hneď, možno by som dal o 1* viac :) SPOILER*), feťácke etudy mi moc neprekážajú, sex pri mŕtvolách mi tiež moc žalúdok nezdvihol, to skôr posledná pitva vo filme. Určite príjemný filmový zážitok, len tú nálepku hororu si mohli distribútori odpustiť ;) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tento film nepřinese nic nového...je semtam nechutný, scénky s L. Lee Smith jsou sakra sexy, troška násilí, předvídatelný děj a nevýrazný M. Ventimiglia....prostě nuda.... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Horor určite nie, triler len náznakmi. Hlavne ide o príbeh o partii nekrofilne úchylných "študentov" patológie. Nič viac, nič menej. Viem, že sa mi to nepáčilo v dobe vzniku a po rokoch si to neplánujem znovu zhliadnuť ani napriek Milovi Ventimigliovi, ktorého mám rád už dlhú dobu (Rocky Balboa, Heroes atď.). ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl ve filmu, tak hloupé postavy! Jejich vývoj je celově nelogický a málo uvěřitelný, celý film se na něco čeká a pak to stejně nepřijde. Přijde mi to bez vyvrcholení i bez určité výraznější zápletky. Jediné plus na tomto filmu je prostředí, ve kterém se toto odehrává. Dlouho jsem nedal tak slabé dvě hvězdičky filmu, který má místama až áčkový status (kamera, střih, známií herci), ale smrdí to až cečkovýma vodama. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Ježíškriste.... Snažím se se trochu vyznat ve svých pocitech.. bylo to... bylo to...sakra... nechutný? .... zvrácený? .... divný? ....výborný? ufff... Tohle je film u kterýho jsem se nenudila ani minutu. Aspoň vidíte, co dokáže negativní vliv nějaký skupiny lidí...kterému podlehnete.. člověk pak nakonec zůstane úplně, ale úplně sám.. 85% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení, na které jsem narazil opravdovou náhodou. Je to sice vážně trošku ujetá šílenost, ale fain námět a hlavně nečekaný konec způsobili, že jsem se ani chvíli nenudil. 80% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Necekane dobry thriller se scenami za ktere by se nemusel stydet i ten nejkrvavejsi horor, protoze prostredi patologie a posedlych doktoru k podobnym obrazkum primo vybizi a nastesti se ji tvurci nelekli. Chutovka pro zaujate a pro ostatni rychle plynouci podivana na nevsedni zabavu doktorskeho personalu. 60% ()

asanakis odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní námět, který pouze sází na snahu šokovat sexuálními scénami mezi mrtvolami a dementní hrou, kterou hrají mladí patologové. Rozhodně filmu neupírám jistou dávku originality, ale ta je zde zadupána do země naprostou plitkostí celého snímku. Jediné co zde bylo dobré byla scéna kdy se Tedd chtěl zbavit svých znepřátelených kolegů, ale to film rozhodně nezachránilo. ()

1945 

všechny recenze uživatele

Celý film i dlouhou dobu po něm mi bylo blivno - vše působilo asi až moc opravdově. Je to něco jiného, než horory, ve kterých člověk rozezná falešnou mrtvolu. Odsud dýchá mrazivá realita. Zvrhlosti ve filmu neznají mezí, slabší povahy nechť si nachystají vedle sebe místo popcornu rendlík - chtěl bych vidět člověka, který by byl schopen jíst při sledování tohoto masakru ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Úchylné a nudné čo viac dodať??Aha ešte raz úchylné a nudný scenár ak chcel režiser niekoho šokovať nepodarilo sa mu to teda!bol som skor znechutený z hercov aj z celého filmu jediné čo stojí možno za to ale aj to s prižmurením oka je ten uchylný doktor Jake Gallo a možno aj ten čudný záver filmu! Film ktorý sa zabudne okamžite ovšem ak niekto nepatrí medzi uchylných:-) ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Zvláštny pohľad, kedy patológom nestačia dennodenne dodávané mŕtvoly od iných, tak si začnú vyrábať svoje. A keď už poďme sa rovno hrať, kto ako koho zabil. Len aby ste nakoniec na stole v márnici neskončili samy. Nápad zaujímavý, realizácia a herci ani nie. ()

nany2121 

všechny recenze uživatele

Ma to nieco do seba ;) Neni to nejaky najprepracovanejsi dej, ani sa nejedna o nejaku silnu pointu, ale na druhej strane film dost zaujme a dej ubieha svizne. Je to kvalitne becko. Netreba od toho vela cakat a film prijemne prekvapi :) Hodnotim velmi pozitivne ;) ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

No to byl bizár, který mě i přes prášek na spaní nenechal usnout. Chtěl jsem spát, ale nešlo to. Měl jsem nutkavou touhu zjistit, jak to teda dopadne. Asi nejsilnější momenty film nabídl u konce, kdy již svižným tempem se měnila scéna za další akční scénu, jinak zbytek filmu vyobrazuje nechutnost zabalenou do masochistických orgií vedle mrtvol, do "grandiózních" velikých pitev a do touhy vyhrát ve hře, jak kdo někoho zabije. Kupříkladu scéna, kdy jeden z psychicky poškozených jedinců zaplatí pár desítek dolarů za vstup do dvou místností, kde v jedné ohrádce je díte a v druhé místnosti je nabízející se stará žena v naprosto hrozných podmínkách ve stísněných prostorech osvětlené červeným světlem - a nabízející je navíc vnuk té staré ženy. Tak jej prostě zabijí a celá parta kolem pitevního stolu stojí a zkoumá, jak ho ten druhý zabil. Což o to, možná by to bylo zajímavé, ale v tomto podání to bylo až příliš zvláštní a film zase tolik nenabídl. Natočeno je to poctivě, myšlenka je zajímavá, ale rozřezané lidské tělo a sexuální dysfunkce prostě nestačí na utáhnutí celého filmu. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Sex plný krásných prožitků vedle hnijících těl. Celý film je vlastně o hrách tak vychytralých, že nikdo nemůže říci nic, jelikož by hru ukončil a šel sedět do cely. Musim uznat, že jsem si tuhle hru zabij a hádej jak jsem to provedl užíval od začátku až do konce. No happy endu se nedočkáme, nicméně pomsta je sladká a opět se ukáže chytrost našich patologů jak si poradí ? Kdo to vzdá a kdo bude hrát a hádat až do konce ? Přesvědčte se na vlastní oči. ()

lady01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že důvod, proč jsem chtěla tento film vidět, byl hlavně Milo Ventimiglia. On mě nezklamal a vlastně ani ten příběh. Někde to bylo na mě trošku moc (spíš bych to nazvala hororem než jen krimi/thriller), ale zvládla jsem to. A myslím, že jsem to ani neviděla naposledy. Doma to už své místo má... :-) ()

Reklama

Reklama