Reklama

Reklama

Epizody(17)

Obsahy(1)

Chuck a Kelly spolu kdysi moderovali zprávy v Pittsburghu a na obrazovce platili za dokonale sehraný pár, ačkoliv mimo kamery se neustále hádali. Po deseti letech se Chuck vrací zpět a mimo jiné přijde na to, že je otcem desetileté dcery staronové kolegyně... (oficiální text distributora)

Recenze (22)

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Klidně mohli sriál pojmout jako další zastávku Frasiera Craina. :-) Humor je zde na prvním místě a o nic jiného nejde. Špičkování mezi postavami tak rychlé, že se nestačíte smát. Z neznámého důvodu zůstalo jen u jediné série, což je určitě obrovská škoda a doufám, že produkující stanice, dostala mnoho kritických dopisů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatický comeback. Miesto rádia televízia a ono to funguje. Jedná sa síce o scenáristov, čo robili MODERNÚ RODINU a FRASIERA, ale tentoraz sa jedná o dosť odlišný, komerčnejší humor. Epizódy sú slušne nahláškované, vtipy sú založené na zhadzovačkách a podpásovkách ("No tak sme sa spolu vyspali, musíš to prehltnúť.""Presne toto si mi povedal aj vtedy."). Skrátka taký ten americký štýl - najviac mi pripomenul sitcom JOEY... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sitcom průměrné kvality, kterých z Ameriky k nám přichází kopa, i hodnocení víceméně nasvědčovalo tomu, že tady se žádný zázrak zřejmě konat nebude, čemuž ještě dosvědčoval fakt, že po první sérii tenhle seriál skrouhly z obrazovek, a já naopak tvrdím, že lepšího seriálu jsem se nabažit dlouho nemohl. Má to vtip, má to grády a hlavně je to neskutečně nápadité. V zákulisí televizních zpráv se toho dá co dít a tolik co parodovat, že to za to shlédnutí prostě musí stát. Sice neznám originál, ale řekl bych, že i dabing samotný se vcelku vydařil, přičemž si na něj každou chvíli poslední dobou někdo stěžuje. Zpátky do studia je takový závan, který jednou sérií přišel ke mně do pokoje a já bych si přál jedno, aby se zase začal vysílat, podle mě v něm ta síla je, jen je potřeba do toho na plno skočit. Solidně mu ale konkuruje 30 Rock, takže to má asi spočítaný. (9/10) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Opravdu milé překvapení. Každá postavička televizního studia vysílajícího pravidelné zprávy v čele s charismatickým Kelsey Grammerem a mou královnou televizní tvorby Patricii Heaton je originální, nezaměnitelná a má svůj nezpochybnitelný vliv na příjemnou atmosféru, která ze seriálu vyzařuje. Nerozumím, proč tento sit-com skončil po odvysílání své první série a některé o poznání slabší dostaly ještě další šanci. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

¨Po prvních 7 epizodách dávám za 3 hvězdy, mno tedy lepší 3 abych pravdu řekl, ale na fraisera to nemá.Po pravdě si musím trošku zvykat na Kelsyho v roli sice opět trošku snobského, ale naopak arogantního zprávaře:)Možno tomu chybí ještě nějaká výraznější figurka z kolegů, nabo dát trošku víc prostoru Burellovy. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama