Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Je to spíše 3-4 hvězd, protože mě bavil i nudil, ale i když teda Kristen tam hrála jen chvíli, tak to stálo za to ty 2-3 scénky s ní vidět :) ... A Robert De Niro zahrál výborně. Bruce Willis na mě působil komickým dojmem, když jsem viděl ty jeho vousy, umíral jsem smíchy (:-DDD) Nejdříve jsem nevěřil tomu, že to je on, ale pak jsem se koukl na herce a fakt to byl on :D. Přišlo mi to dobrý vidět hrát ve filmu Bruce Willise jako reálnou hvězdu. 70% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...Prišlo mi to akosi príliš zvláštne...bez toho aby to urobilo niejaký závratný dojem....Áno, áno je pravda, že Hollywood dostal svoje a že výstrely doň boli dosť presné...ale nemôžem si pomôcť tento satirický robený snímok ma nijak za srdce nechytil a ja už zajtra nebudem ani vedieť o čom vlastne bol. A to nesmiem zabudnúť na jeho predvídateľnosť....**/*** ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Co se vlastně stalo? Tuhle jedinou otázku si ze snímku odnesu, neumím si to vysvětlit, možná nejsem dosti intelektuální, ale co to sakra bylo! Našlo se pár vtipných pasáží, De Niro je pan herec, stejně tak Bruce, který opravdu perlil, ale jinak film postrádá cokoli, co by dokázalo diváka připoutat do křesla. Celých 100 minut jsem čekal, že se děj někam zvrtne, nestalo se...Subjektivní názor - tohle nestojí ani za několik desítek korun, za které si jistě budeme moci koupit DVD s tímto skvostem u nějakého časopisu. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Pod nepříliš ataktivním povrchem překvapivě dobré a velmi lidské. Bezprostřední prolnutí děje s životem postav skutečného Hollywoodu si přitáhne vaši pozornost. Žádná postava není černobílá a proto není nikdy zcela jasné, co udělá samo o sobě nebo v interakci s druhými, nicméně velmi často se hrdinové tohohle snímku rozhodnou tak, že si říkáte "Jo, vůbec se mu nedivím". A mezi tím vším bojuje své stovky profesionálních i ryze osobních duelů vynikající Robert de Niro. Stojí za vidění. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Tak takhle to v tom slavném Hollywoodu chodí! Člověk by neřekl, kolik nervů může takového producenta stát plnovous Bruce Willise:-) Pochvalu adresuji všem hercům a také Barry Levinsonovi, který dokázal filmu udržet nezávislý look a ani ke konci nezklouznul k laciným klišé. A John Torturro je tu vskutku parádní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Heslo filmu "In Hollywood, everybody can hear you scream (V Hollywoodu tvůj křik každý uslyší)" je hříčka na slavný titulek filmu Vetřelec (1979) "In space no one can hear you scream (Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet)". (HappySmile)
  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama