Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

rubik1 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola naozaj silná káva... V živote by som si nemyslel a ani by som o tom neuvažoval, že by som dal FUTURKE menej ako 5*!! Nikdy veď to je predsa Futurama: Bender, Fry, Dr. Zoidberg, Leela, Profesor, "sexiiii" Zap Brannigan a ďalšie ďalšie charaktery ktoré ma vedeli rozosmiať aj napriek tomu že Futurku mám okukanú asi ako pekný zadok nejakej fešnej holky :) Ale Futurama: The Beast with a Billion Backs bol ozaj len veľmi veľmi slabý odvar toho na čo som si navykol viac ako narkoman na nejakú drogu... Každý diel Futuramy som videl asi 100-krát a kľudne si ho "šlahnem" aj stoprvý-krát, ale toto...... rozmýšľam či si to pozriem vôbec ešte raz. A keď hej tak len prvú polhodinu pokiaľ sa do deja svojimi chápadlami nepridá tá chobotnica. Od tejto časti filmu to šlo s úrovňou deja prudko dole. Dokonca by som povedal že dej padal volným pádom až kdesi na samé dno čiernej diery a tá je predsa nekonečná ;) A rozhodne nie je úroveň tohto dielu taká nízka kvôli filmovej stopáži. Veď Bender´s Big Score bolo famózne a vtipné s perfektným scenárom ako seriálové diely!! Skrátka keby sa Groening držal prvej polhodky (son of a bit :D:D:D) a tá by pokračovala až do konca tak by som dal starej dobrej Futurke päť hviezdičiek. Ale teraz dávam tri a aj to len z úcty k môjmu najobľúbenejšiemu animáču a seriálu vôbec!!!!!! Ostáva mi len veriť že pokračovanie Futurama: Bender's Game bude návrat k tomu čo všetci tak na tomto geniálnom seriáli milujeme.... ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu srovnávat se seriálem, ze kterého jsem neviděl ani jeden díl. Možná to znamená trochu plus pro mě, protože většina lidí co shlédla tento film a má seriál Futurama velica ráda si na kvality tohoto snímku dost stěžuje, tito lidé jsou zkrátka zklamáni. Mě se tento seriál zkrátka vyhnul a poté co jsem shlédl musím říct, že jsem se královsky bavil a některé díly seriálu si určitě seženu ! Možná pak svůj verdikt změním, zatím si ovšem stojím za hodnocením 5*... ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score mi bol príbehovo sympatickejší, v tomto smere mi The Beast with a Billion Backs pripadal trochu divný, ale inak sa rozhodne nejedná o nevydarené pokračovanie, opäť je to typická Futurama. Musím však trochu skritizovať vtipy - asi na troch z nich som sa smial ako zmyslov zbavený, ale celkovo je tu viacero miest, kde žiadny výnimočne vydarený vtip neprichádza a hoci sa divák nenudí (vo filme sa po celý čas niečo deje), od Futuramy človek predsa len očakáva konštantné dávkovanie kvalitného humoru. Váham medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami - u The Beast with a Billion Backs je totiž badateľný mierny pokles kvality oproti pôvodnému seriálu - nakoniec sa však predsa len prikloním k piatim. Dúfam ale, že nabudúce to bude o čosi lepšie, inak sa plné hodnotenie z mojej strany už konať nebude. EDIT: Po treťom Futurama filme som si uvedomil, že plné hodnotenie sa nemalo konať ani v tomto prípade. Takže hviezdička dolu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, neštěstí nechodí nikdy samo. Po prvním "veleúspěšném" filmu musí přijít další, samozřejmě o něco slabší než jednička. Nechci snad ani myslet na to, jak tenhle sešup na stupnici kvality skončí. Ano, jsem fanouškem původního seriálu, to však ještě neznamená, že musím žrát všechno, co tvůrci vys*rou... 50% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

BENDER'S BIG SCORE mělo podle mě zajímavější a poutavější příběh, který neskutečně prohloubil souvislosti s dějovými liniemi perfektního seriálu .... THE BEAST WITH A BILLION BACKS měl méně poutavý děj, ale zase oproti tomu chrlil vtipnější sekvence a kdyby neztratil tempo, které nasadil hned na začátek, byla by to paráda. Ovšem takto musím dát oboum filmům po 4*. FUTURAMA je skvělá, ale jako celovečerní film to prostě tvůrci neutáhnou. (I SIMPSONOVI VE FILMU měli na mále, ale tam se to podle mě na okraj 5* povedlo). No jinak jsem zvědavý na zbylé dva futu-filmy, které určitě co nevidět dorazí na světlo světa a které tedy snad budou alespoň takové jako dosavadní dva. :o)) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama