Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Bender's Big Score mi bol príbehovo sympatickejší, v tomto smere mi The Beast with a Billion Backs pripadal trochu divný, ale inak sa rozhodne nejedná o nevydarené pokračovanie, opäť je to typická Futurama. Musím však trochu skritizovať vtipy - asi na troch z nich som sa smial ako zmyslov zbavený, ale celkovo je tu viacero miest, kde žiadny výnimočne vydarený vtip neprichádza a hoci sa divák nenudí (vo filme sa po celý čas niečo deje), od Futuramy človek predsa len očakáva konštantné dávkovanie kvalitného humoru. Váham medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami - u The Beast with a Billion Backs je totiž badateľný mierny pokles kvality oproti pôvodnému seriálu - nakoniec sa však predsa len prikloním k piatim. Dúfam ale, že nabudúce to bude o čosi lepšie, inak sa plné hodnotenie z mojej strany už konať nebude. EDIT: Po treťom Futurama filme som si uvedomil, že plné hodnotenie sa nemalo konať ani v tomto prípade. Takže hviezdička dolu. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Druhý film nasadí v úvodní části až příliš rychlé tempo, než aby se mu jej podařilo v následující hodince udržet a tak po většinu času trpí recyklací vtipů a dějovou roztříštěností (cca 5 dějových linií je na jeden takový film zkrátka moc a druhá Futurama se tak ještě více podobá složení několika dílů dohromady než Bender´s Big Score). Ale pořád je to svým způsobem stará dobrá Futurama. :) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama vážně žeru, protože je super! Ale u těchto (doposud) dvou filmů nemám dobré mínění. Futurama se hodí na seriál, ale nikoliv na celovečerní filmy. Prostě tvůrci měli místo filmu radši udělat 4 díly a byl by svatý pokoj. Seriál byl važně vtipný. Film není!!! Žadné dobré hlášky a žádné vtipné scény. Zábavnost téměř nulová. Od začátku sledování uběhlo 60 minut a já měl pocit, že už na to koukám 180 minut. Po skončení 90 minutové filmové Futuramy jsem měl pocit, že jsem u toho ztrávil 270 minut a byl jsem rád, že už to konečně skončilo. Zatímco Futruama: Bender's Big Score mělo dobrý příběh (a samozřejmně to bylo i zábavné), tak tento díl nemá ani ten příběh dobrý. Prostě zhovadilost. 90 minutová nuda, který neměla konce! Uvidímě jestli budu odvažný a podívám se na další díly, protože po tomhle vůbec nevím jestli tu odvahu mít budu! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

BENDEOVA HRA bola peklo, BENDEROVO PARADNI TERNO bolo ako tak fajn a moj obľúbeny futuramácky celovečerák bude asi tento. Nie je tú síce až taká veľká kadencia hlášok a vtipov, ale pár scén je slušne nekompromisných ("Chcem za to tvoje prvorodené dieťa." alebo "On sa s nami pári"). Navyše sa to skladá z drobných fajn zápletiek, ktoré vytvárajú celkovú tému. A keď tvorocvia nevedeli ako ďalej, jednoducho to skončili. Dobre odvedená robota... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama