Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Miestami vynikajúce, miestami veľmi dobré a miestami nuda. Zopár nápadov je skutočne veľmi vtipných, väčšinou je však Futurama: Bender's Game len úsmevná a občas, ako som už spomenul, je to nuda. Najextrémnejším príklad nudy je potom nemastná-neslaná scéna parodujúca(?) teleshopping, ktorú tvorcovia z nejakého nepochopiteľného dôvodu natiahli na poldruha minúty, ktorá mi vďaka nevtipnosti tejto scény pripadala ako 20 minút. Nie až tak dlhých, ale podobne nudných okamihov nájdete v tretej filmovej Futurame niekoľko, čo celkom zamrzí pretože niektoré nápady sú fakt vynikajúce a hlavne porovnateľné s tými najlepšími okamihmi pôvodného seriálu. Napríklad miniparódia na Impérium vracia úder bola výborná, paródia Pána Prsteňov, ktorá zaberá vyše tretiny filmu, však ostala miestami nevyužitá; celkovo je ale Bender's Game ešte stále nadpriemernou zábavou. Počas sledovania filmu som však nadobudol pocit, že predchádzajúce dva Futurama filmy som trochu nadhodnotil, od tretieho sa totiž príliš nelíšia. A štyri hviezdičky sú v prípade tomto, a tiež aj v prípadoch predchádzajúcich, tak akurát. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Benders Game! Třetí celovečerní film Futuramy. Korporace Mom zdražuje temnou hmotu a nikdo neví proč. Pouze Profesor Farnsworth ví děsivé tajemství a jak zlou korporaci zastavit. "Benderova hra" se točí především okolo Bendera (jak jinak), který pomocí fantazie se snaží hrát Dračí Doupě, ale žel jeho software ohýbacího robota tomu není zrovna přátelsky nakloněn. A tak po nesynchronizaci skončí v psychiatrické léčebně pro roboty. Druhá část filmu se tak odehrává v Benderově fantazii, kde bude válčit zlo s dobrem o krystaly moci. (Ahá, Pán Prstenů že?) Parodie střídá parodii a toto je druhý nejlepší animovaný film od Futuramy. Humor je vypečený jako nikdy předtím. Animace prvotřídní a změna na fantasy prostředí tomu sedí. Prostě a zkrátka a dobře se pohodlně usaďte a vychutnejte si další dobrodružství Futuramy! (97 %) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama