Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

boshke 

všechny recenze uživatele

Má filmová jednička (samozřejmě mezi Futurama filmy). Na druhou stranu to není tak těžké být v takové konkurenci nejlepší (aneb mezi slepými jednooký králem, že). Trojka začíná nadějně, ostatně jako i dva filmy předchozí, pak to chvíli vypadá na totální fantasmagorii, nakonec si mne však ta parodie získala a poměrně jsem se bavil... 70% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Reklama

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z Futurama filmů, lépe si tu poradili s dlouhou stopáží. U předešlých filmů jsem se prostě nudil, u tohohle ne. Ani mi nějak nevadila ta parodie na Pána prstenů, nebyla tak strašná jak tu všichni píšete, a rozhodne film nesráží pod úroveň předešlých filmů - to ani snad nejde. Spíš si myslím, že se celkem i povedla. 4/5. Tak jsem zvědav co nám předvede ten příští film... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Futurama nastavuje zrcadlo ropné krizi ne ironicky, ale spíše sarkasticky, což je perfektní. Pak tu máme psycho-robotického psychiatra s jeho pavouko-kyvadlo-stroboskopickou relaxační terapií, strážkyni bažin (hraje ji bláznivá kočičí žena ze Simpsonů), útočné klokany a hromadu dalšího. Já jsem se bavil skvěle, nevím, co byste ještě chtěli.... :-) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama