Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

bartias 

všechny recenze uživatele

Fórky a vtipné narážky na cokoliv ze světa popkultury tvůrcům série stále nedošly. Některé jsou povedené, jiné méně a Snoop Dogg kupodivu vůbec není vtipný, spíš otravný. Hlavně je to ale zase prostě moc dlouhé. Děj by vydal skoro na tři samostatné epizody o dvojnásobné délce, ovšem typicky ujeté vtípky ne. Po prvních čtyřiceti minutách je tahle únava Futuramou tentokrát opravdu znát. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Posledni filmova Futurama? Dobre, takze je na case to cele zesumarizovat - filmovy format Futurame totalne nesedi a tvurcum se navic nadobro vyzdimala vtipna kase. V porovnani se serialem vsechny 4 Futurama-filmy absolutne propadly. Znamena to ze je to spatne? Vubec ne. V rozsahlejsi stopazi si tvurci muzou mnohem vic vyhrat s koncepcnim pribehovym formatem a vsechny 4 kousky se udrzely na lehce nadprumerne urovni nekde okolo hranice 3 a 4 hvezd. Into The Wild Green Yonder je logicke finalove vyusteni, ktere se drzi podobne struktury jako predchozi dily - vtipne akcni zacatek, ktery s pribyvajicim casem zacne serioznet a gradovat, coz zde diky celkovemu finale plati dvojnasobne. To, ze se ale i pres zajimavy pribeh v cele druhe pulce uz vazne nevyhnete nude se bohuzel ignorovat neda. Pokud to mel byt skutecne definitivni konec Futuramy, pak si nejsem jist, ze byl zcela dustojny, ale alespon to bylo zakonceno na spravne pozitivni a otevrene vlne. 6/10 ()

Reklama

ganz 

všechny recenze uživatele

Lepší jak předchozí dva díly, horší jak první a samozřejmě horší než seriál. Přestože jsem se bavil, je tu i mnoho výhrad, které míří zvláště k bendrově postavě. Bender tu netlačí děj dopředu, chová se buď tak jako už tisíckrát v seriálu, nebo naprosto stupidně (útěk z vězení), celkově mírně(!) zklamal a to jsem si myslel, že nikdy neřeknu. Na druhou stranu se mi líbil již použitý nápad s Fryovým zachraňováním vesmíru a spolek týpků s alobalem na hlavě mě dostával. Děj neunavoval, místy se trochu táhl, ale kupodivu to ani nevadilo. Bohužel, konec byl trošku slabší a málo vygradovaný, navíc ještě Fry a Leela? Sorry, ale to do futuramy nepatří (pouze pokud je toto vážně už poslední počin, což doufám že není) 75% ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Jako už tradičně u každého futufilmu, problémem je rozvleklý děj a rozdrobené gagy.. Abych řekl pravdu, z každého předchozího filmu si pamatuju jen velmi stručně děj, ale žádné zásadní fórky se mi do hlavy nestihly dostat, jako tomu bylo téměř u každého dílu seriálu. Každopádně, jako zakončení se mi to zdá celkem důstojné, zvlášť konec příběhu, potažmo celé Futuramy, byl dojemný.. Takže ještě jednou díky Matte! "Look out Vegas, I´ve got a system!!.........Hohohohoho....oooooo..... I´m bankrupt" :-D ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl možná nejslabší film. Když už je tady nějaký vtip, tak je převzatý z minula nebo neni zábavný (možná až na ligu houmíků). Minulý celovečerák se mi vcelku hodně líbil, ale tohle neni ani zdaleka typická Futurama, jak si jí pamatuju nebo chci vidět. Zase abych neházel jenom špínu, tak příběh je asi nejlepší a je docela zajímavý. Jen škoda, že je to celkem bez humoru. Na druhé podívání lepší dojem. -"Hey, Fry! Long time, man." -"Hey, Hutch! What have you been up to?" -"Same old, same old. Searching the dumpsters, protecting my thoughts with tin foil, peeing myself." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)
  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)
  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)

Reklama

Reklama