Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Futuramě rozhodně sluší kratší stopáž. Těch 90 minut bylo moc, námět sic dobrý, ale dal by se využít lépe, škoda zbytečných odboček a vtipů cucaných z prstu... Scénky s "pomatenci" mi přišly jako čisté utrpení. Nebýt Zappa, Zoidyho a čtení myšlenek, tak se skoro není čemu smát... A to jsem fanda Futuramy... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední (?) film Futurama je na jedné straně dobrý. Jsou tam staří známí, je tam zajímavý příběh i ty hlášky tam jsou. Ale co se vtipnosti týče, je to už trochu níž, než v předchozích 3 filmech. Takže, ač mám seriál rád, tomuto filmu musím udělit pouhé 4. A ten zajímavý otevřený konec jen naznačuje, že se možná ještě nějakého toho pokračování dočkáme, takže se ještě uvidí, zda Futurama řekla své poslední slovo, nebo ne. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Posledni filmova Futurama? Dobre, takze je na case to cele zesumarizovat - filmovy format Futurame totalne nesedi a tvurcum se navic nadobro vyzdimala vtipna kase. V porovnani se serialem vsechny 4 Futurama-filmy absolutne propadly. Znamena to ze je to spatne? Vubec ne. V rozsahlejsi stopazi si tvurci muzou mnohem vic vyhrat s koncepcnim pribehovym formatem a vsechny 4 kousky se udrzely na lehce nadprumerne urovni nekde okolo hranice 3 a 4 hvezd. Into The Wild Green Yonder je logicke finalove vyusteni, ktere se drzi podobne struktury jako predchozi dily - vtipne akcni zacatek, ktery s pribyvajicim casem zacne serioznet a gradovat, coz zde diky celkovemu finale plati dvojnasobne. To, ze se ale i pres zajimavy pribeh v cele druhe pulce uz vazne nevyhnete nude se bohuzel ignorovat neda. Pokud to mel byt skutecne definitivni konec Futuramy, pak si nejsem jist, ze byl zcela dustojny, ale alespon to bylo zakonceno na spravne pozitivni a otevrene vlne. 6/10 ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Týmto komentárom hodnotím všeobecne všetky 4 FutuFilmy: Áno, je samozrejme pravda, že seriálu sa nemôžu vyrovnať, ale mne nepripadajú ako nejaký veľký prešľap. Po tom ako FOX v roku 2003 zrušil Futuramu bolo múdrym krokom od tvorcov aby takto udržali Futuramu pri živote, veď keby nebolo týchto filmov Futurama by skončila nadobro a nepokračovala by skvelou 6. sériou. Podľa mňa tie filmy boli celkom zaujímavé, také akurát štvorhviezdičkové a každopádne potešili. Keby nestáli aspoň za niečo nemali by predsa červenú farbu :) ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Už jsme to asi psali, že nejsme skalními fanoušky tohoto seriálu, ale na každý jejich film se rádi podíváme. [X] Minus 1* bod Dlouhé až to chvilkama nebavilo. [X] Minus 1* bod Už jsem říkal, že nám to chvilkama připadalo dlouhé? [X] Minus 1* bod Možná jste si všimli, že to body odebíráme divně. No jo, nechce se mi přemýšlet, ale můj vnitřní pocit si myslí, že to bylo prostě na 2** body. Asi, já to ale nevím jistě. [X] Jdu jíst, takže žádná myšlenka dne nebude :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)
  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Věta na začátku Futuramy psaná mimozemským jazykem říká: „Lidé nás neporazí.“ Nápis v mimozemském jazyce pod horskou dráhou znamená: „Varování: Padající lidé.“ (HellFire)

Reklama

Reklama