Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti piatemu dielu sa jedná o výrazné zlepšenie. Na druhú stranu sa ale tento diel nedá porovnávať s pôvodnou trilógiou a musia sa brať do úvahy trocha iné pozitíva. Za prvé je dôležité zabudnúť na všetko čo tento diel s pôvodnými filmami spája. Eugenea Levyho tu musíme brať ako akéhosi mudrca a meno Stifler ako niečo náhodne, čím by sme si nemali robiť starosti, len ho jednoducho akceptovať. Čaro tohto filmu spočíva v jednej jedinej veci a to - že nám ukazuje ten úžasný americký spolkový život, kde sa chlastá a súloží a popritom tam prebehne súťaž o lepší spolok, pričom nechýba kopec exploitačných genitálií a podarených vtipov na všemožné úchylky. Nebudem klamať - bavil som sa. Vždy keď si tento film pozrie ma vie skvelo pobaviť, jediné čo mi stačí je vypnúť mozog. Jeden s tých lepších dielov, vytvorených priamo pre video a DVD. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle žeru!!! Samozřejmně se to nevyrovná prvním třem American Pie ale tohle mně dost překvapilo. Na táboře byl naprosto hruzostrašný snímek. Potom přišla velmi solidní Nahá míle, no a teď tu máme dost vydařený Spolek Beta. Teda, přiznám se, že takto pohodový film jsem dlouho neviděl a krásně jsem se u něj odreagoval. Jasně, že scénář stoji za starou bačkoru ale co je mi do něj, když v něm je plno zábavy. Samozřejmností je alespoň jedna nechutná scénaa zde jich bylo docela hodně například zvracení ale scéna s medvídkem ( vy víte jakou myslím ) mně skutečne dost pobavilo, i když bylo poněkud nechutná. Na mladých hercích je vidět, že si natačení užívají a já se jim ani nedivím, když jsou v obležení krásnách slečen! Docela bych bral další díl ale otázkou je, zda-li by byl tak vtipný jako právě tento. Pro mně osobně je to 3,5* a zcela jistě je to skvělá zábava! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tvůrci přestali chodit kolem horké kaše, přestali o fekálním humoru mluvit a rovnou nám ho natočili. Ne každému tenhle způsob legrace vyhovuje, odpalování míčků ztopořeným penisem anebo blicí souboj může někoho znechutit. Já se ale bavil výborně, jelikož mám taky podobné vzpomínky na školu(často i drsnější). Trojka hlavních hrdinů funguje dobře a a Dwight Stiffler je dobře obsazen. Ostatní jsou kulisou a Eugene Levy se nám opravdu vybarvil. Dobrá komedie.80% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama