Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Průměrný hollywoodský komediální vývar, ve kterém necschází absolutně nic ze všech trapných berliček, pod nimiž se tyhle filmy potácí - umělí hrdinové, jejich trapní kamarádi, s nimiž se vztahové problémy řeší nejlépe v posilovně (tady u boxovacího pytle), předvídatelné "zvraty" a očekávaný konec. Jednou stačilo. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Ashton Kutcher umí být nejen snesitelný, ale i vtipný, Rob Corddry je borec každým coulem a scénář si na nic víc než na tuctovou komedii z fabriky na štěstí díky bohu nehraje. Negativa: Cameron je stará, Latifah dokáže iritovat i na ploše menší než 10 minut a Tom Vaughan je rutinér jak z výrobního pásu. Sečteno a podtrženo: Místy nuda, někdy zábava, dohromady vcelku stravitelná romantika, kterou prokouknete při úvodních titulcích, ale dokoukáte ji i přesto, že se vám při některých scenáristovích oslích můstcích bude zvedat žaludek. 5/10 ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz že se do tohoto filmu nehodí? Ale jděte někam, lepší že tu byla ona, než aby obsadili nějakou 18-letou neherečku alias "za mě to řekne můj mejkap a sexy tělo, je fuk že neumím hrát". Cameron JE sexy a o tom, že má komediální talent jsme se přesvědčili už dávno. Normálně za 3 *, ale protože Cameron je prostě kráska a navíc (kdo by to byl řekl), moje oblíbenkyně, zvedám nahoru. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z kvanta. Ničím nevyčnívající, ničím nepřekvapující navoněná pohádka pro (skoro) dospěláky. Cameron Diaz bude hrát naivní holčinu snad do padesáti a Ashton Kutcher taky není takový cukrouš jak by se mohlo na první pohled z fotek zdát. Nicméně komediální talent a schopnost pro relativní improvizaci mu upřít nemohu. Ovšem o čem to je opravdu snad raději ani vědět nechtějte. Snaha o originalitu někdy vyznívá do ztracena, specielně když má scénář tunu hloupých scén. Lépe uděláte, když si pustíte Svatbu mého nejlepšího přítele. Ta je minimálně o jeden inteligenční stupeň výše. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich blaznivych romantickych komedii. Chvilkami som sa musel smiat, ako si hadzali Cameron Diaz a Ashton Kutcher obrazne povedane polena pod nohy. Pacili sa mi na zaciatku videoklipovo dostrihane zabery z Las Vegas a vyber pesniciek mi akurat zlepsil naladu. Takze dobre na pobavenie, ale ako casto a rad pravidelne pisem, netreba mat velke ocakavania. Zatial sa mi s Cameron Diaz v zanri romantickych komedii najviac pacili PRAZDNINY (2006).... 04.06.2008 ________ Cameron Diaz - (Joy McNally) +++ Ashton Kutcher - (Jack Fuller) +++ Treat Williams - (Otec Jacka Fullera) +++ Queen Latifah - (Dr. Twitchell) +++ Rob Corddry - (Hater) +++ Lake Bell - (Tipper) +++ Jason Sudeikis - (Mason) +++ Produkcia: Shawn Levy +++ Hudba: Christophe Beck +++ (Videl v kine 03.06.2008) +++ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama