Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

andio 

všechny recenze uživatele

Run! Bitch Run! je skvělej exploitation film, kterej v podstatě vzdává hold filmům jako je "Last House on the Left" nebo "I Spit on Your Grave". Jedná se o subžánr rape and revenge, z jehož názvu v podstatě vyplývá úplně všechno. Nedá se říct, že by to bylo tak skvělý, jako výše zmíněné dva filmy, ale pro fanouška je to věc jistě nevynechatelná! Snímek se s ničim nesere a závěrečnej kill je prostě epickej. Takovejhle anal rape jinde neuvidíte. 7/10 ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

Junys odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě studentky katolické školy prodávají bible. Na jedno doporučení se vydají do vedlejšího městečka, kde si myslí že to bude lepší. Jenže vše se mění když v nesprávnou chvíli klepou na špatné dveře. - Vykuř mi prstíky... Ochutnej... Kozy sem kozy tam... První co mě vadilo už od začátku je ta odporná hudba na pozadí.. Dál si myslím že film je o tom ukázat co nejvíc koz od malých až po svěšený patnáctky... Nevěděl jsem jestli se smát neb brečet protože to bylo fakt strašný. Po celou dobu nuda, napětí na úrovni 0. Dlouho jsem neviděl takovou blbost. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama