Reklama

Reklama

Perníkový táta - Série 1

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Středoškolský učitel, kterému je diagnostikována smrtelná rakovina, se snaží zajistit finanční budoucnost svojí rodiny výrobou a prodejem pervitinu. (Netflix)

Recenze (68)

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9,5/10. První série tohoto seriálu je za mnou a já řekne jenom wauuuuuuu. Tohle je prostě perfektní seriál který nechápu proč jsem na něj nezačal koukat už dříve. Příběh první série je skvělý, postavy jsou sympatycké, hudba je skvělá, akce je výborná , lokace jsou zajímavé a kamera filmu je velmi dobrá. Doporučuji. ()

janesX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály nie sú vôbec mojou doménou a musel som sa aj na tento nechať nahovoriť. Nakoniec som tomu rád, lebo v tomto prípade sa jedná o výnimočnú kvalitu s premysleným scénarom, veľmi sympatickými postavami a celkovo lahodným spracovaním. Epizódy sa nesú v strednom tempe a aj keď sa vie presne o čo ide, najviac ma bavila nepredvídateľnosť. Tá sa na chvíľu vytratí v štvrtej a piatej časti, pričom tá piata je čistá konverzačka, ktorá ma nadchla svojou empatiou a myslím že napriek najnižšiemu hodnoteniu tohto piateho dielu som si začal seriál práve vtedy obľubovať. Som zvedavý, ako - a či mi to vydrží. ()

Reklama

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, první řada ještě hledá svoji tvář, chybí typické dlouhé, zdánlivě banální, scény. Nicméně příběh zneuznaného vědce, který se kvůli zdravotním potížím rozhodne vydělat peníze pro rodinu za hranou zákona, přičemž nemá představu, co se za hranou zákona odehrává a jaké charaktery se tam vyskytují, ano to je něco svěžího a hlavně, velmi dobře vytěženo. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky se těším, až si pustím Beaking Bad hezky v klidu za sebou, tahle sekera mě už strašila ve snech a ano, je to jeden z nejlepších seriálů. Perfektně napsaný, výborně zahraný, skvělá jízda, Bryan a Aaron jedou totální bomby, jejich party tak dobré, přirozené, vtipné a silné, že toto se skutečně jen tak nevidí. Těším na další, vím, že to má být velká paráda. ;) ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem na Walterových hodinách chyběl mnoho let, přitom jeho verze chemie je velmi poutavá a zároveň poučná. Například takové využití kyseliny fluorovodíkové, samozřejmě jedině v pro ni vhodné nádobě, jinak nastane problém až na půdu, nebo spíš až do sklepa. Celá chemická část je tou zajímavější, v rodinné to občas lehce zaskřípe a to nejen co se dění týče. Vytvořit si vztah k hlavnímu hrdinovi, není z mého pohledu příliš složité, proto jsem jeho rozhodování jestli bojovat, či nebojovat s nemocí, prožíval také. Ale několik rodinných scén se Skyler, nebo "všemi", šlo mimo mě... což, samozřejmě neplatí třeba pro hraní pokeru. Hold série stojí především na výborně napsaných a zahraných postavách Walta a Jesseho, proto ony chemické scény, nebo a to ještě lépe, jejich postupná přeměna. Ta je u Jesseho možná méně patrná, ale je. Ono totiž "zrození Heisenberga", prostě musí trumfnout vše... Jo, tohle mělo být finále, ale bonus v podobě další epizody samozřejmě nevadil. 80% ()

Galerie (104)

Zajímavosti (41)

  • Na stěně Waltova domu visí pamětní deska, na které je napsáno, že v roce 1985 provedl výzkum v oblasti protonové radiografie, za který někdo získal Nobelovu cenu. Vítězi Nobelovy ceny za chemii v roce 1985 se stali Jerome Karle a Herbert A. Hauptman za úspěchy v rozvoji přímých metod určování krystalových struktur. (Kubaaa97)
  • Název epizody je odkazem na citát z filmu Fargo (1996). (G....)

Reklama

Reklama