Reklama

Reklama

VOD (1)

Walt a Jesse musejí po odhalení svého starého karavanu rychle jednat. Walt začne znova pracovat v Gusově špičkové laboratoři na výrobu perníku. (Netflix)

Recenze (15)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nějaký ten díl Walt přemítá o návratu k drogovému byznysu (ve velkém a v luxusních prostorech), zatímco Jesse jede na vlastní pěst. I když odešel, rodinu hodlá zajistit. „Ne těmi penězi. Vlastně bys z nás udělal spolupachatele!“ Starý karavan, který s námi byl tu a tam od samého začátku, sehraje klíčovou roli. Mexické gumy se dozvídají o opravdovém vrahovi bratrance Tuca. Walt znovu střídá role: postřelený srneček od rodiny, vzápětí rozhodný a neurvalý výrobce drog. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac sa to už našponovať nedalo, presne vďaka takýmto dielom je BB taký fenomén. Najlepšia epizóda doposiaľ a keďže je tu seriál presne v polovici, tak sa možno dočkáme ešte luxusnejších. Klobúk dole. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ze scény, doufám, že navždy, zmizela ta blonďatá otrava a rázem se na seriál dalo dívat. Konečně se Walt vrátil na místo, kde mu to sluší ze všech míst nejvíce. Konečně se tedy do seriálu vrátilo drama a napětí namísto naprosto nudných a otravných rozvodových tahanic. Docela mě baví i postava Hanka, po kterém tě půjde husté duo přismahlých plešárdů. Jediná velká výtka z mé odborné strany směřuje k tomu naprosto nepravděpodobnému scénáři, který v karavanu zachránil Waltovi prdel. Hank sice působí dojmem naprostého dementa, který může vykonávat svoji profesi pouze díky své houževnatosti. Přeci jen ale jistě disponuje alespoň zrnkem intelektu a v životě by neskočil na nejprůhlednější a nejotřepanější léčku v dějinách kinematografie. V jeho situaci snad bohatě stačilo své otravné ženě zavolat a ověřit si, že je vše v pořádku a ne se jako vyšinutý kokot hnát napříč celým městem a dát tak honěným volnou cestu k úniku. Tohle tedy tvůrci pořádně odflákli a lehce mi zkurvili dojem z jinak vynikající epizody. Na druhou stranu jsem rád, že z tohoto dílu konečně vynechali tu blonďatou píču, takže přimhouřím oči. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, takovej kousek a bylo by vše venku. Hank je fakt dobrej, ostatní jeho kolegové dělají leda tak hovno. Ale vzhledem k tomu že Tucovi borci teď ví že Tuca zabil Hank, tak možná změní cíl na něj. Což by se v rámci byznysu hodilo Jessemu i Waltovi. ()

Reklama

Reklama