Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tyhle zombie komedie od Britů já prostě žeru. Jejich humor mi sedí jak mikina z Taiwanu, mají výborné gore a filmy prostě nenudí. V tomto snímku ještě výborné obsazení, skvělé situace a scény. Já jsem spokojený na plné čáře. Nápad se zombie ženami je vynikající. Kdo má rád třeba Soumrak mrtvých nebo Zevláci vs zombíci , je toto přímo pro Vás. Komu tento druh humoru nesedí, tak taky mrkněte, aspoň kvůli gore. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Vytáhnout kámoše z depresí spojených s rozvodem je povinnost každého správného pivního parťáka. A tak se partička známích vydává do zapadlé vesnice s jasním cílem. Prochlastat se k podlaze a uplácat si polštář z vlastních zvratků. Bohužel armáda zase dělala jakési zakázané testy a zapadlá díra, kam naši hrdinové míří je plná kozatých zombic....Co já NATO? Poměrně vtipná zombie komedie s fajnovými (jeden loser větší než druhej) hrdiny, povedenými hláškami a občasnými brutálními záběry. Doghause splnil to co jsem od něj požadoval, tedy nenáročnou zábavu. Podobný film: Izolace. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Totální úchylárna, která se už z principu bude pohybovat od odpadu k 5 hvězdičkám. Záleží čistě na tom, co od toho kdo čeká. Já jsem nic nečekal a po chvilce mi bylo jasné, že sleduju parodii na zombíky a tak jsem to i bral. Musím říct, že jsem se bavil docela dobře. K tomu vtipný podtext muži versus ženy :-) I přesto si však myslím, že z toho šlo vytřískat mnohem víc akce i humoru. Celkově tedy 60% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Teď mně poslouchejte chlapi, tady je plán! : První co v týhle zemi uděláme, ochčijeme stromy, označkujeme svoje území! Pak najdeme bar a budeme pít, dokud nezapomeneme mluvit. Budeme komunikovat chrochtáním, jako jeskynní člověk, dokud se neskácíme v lese. Nějaký otázky? '' ----------- Pokud je vaše manželka nebo přítelkyně ,,nasraná feministka'' věřte, že to ještě není to nejhorší co můžete mít doma. Může totiž být ,,nasraná kanibalská feministka'' a to už je jiný level... A když takovéto ženy utvoří smečku, je nejlépe vzít roha. Partička kámošů středního věku si vyrazí bez manželek a přítelkyň dokázat si, že ještě nejsou tak domestikovaní jak už si i sami o sobě pomalu ale jistě začínají myslet a hodlají si víkend pořádně užít. Tetička jednoho z nich má ve vesničce čítající jen pár chalup domek a tam hodlají zakotvit i když většinu času chtějí strávit v tamní hospůdce. Už po příjezdu do vesničky ale tuší, že tu něco nehraje. Místo je podivně prázdné, bez mužů a první kontakt se starousedlicemi je více než šokujícíc! :-) . Doghouse není úplně tím nejlepším co zombie komedie nabízejí, ale nabízí svižný britský humor tvrdě bušící do dnešního přefeminizovaného světa. Ne vše bylo vtipné, přesto film celkem bavil a párkrát jsem se i slušně některým hláškám zachechtal. Škoda, že film funguje spíše v jednotlivých epizodkách a jako celek drží pohromadě velmi ztuha. Já dávám za 3 vysokofrekvenční vysílače a doufám, že se ten virus už přestal šířit! * * * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama