Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

petero 

všechny recenze uživatele

Jake West sa po vážne mienenom pokračovaní Pumpkinheadu: Ashes to Ashes, vracia späť smerom k Evil Aliens vo forme uletenej zábavy. I keď tu tentoraz nie je scéna typu kombajn kosí mimozemšťanov, má to svoje vychytávky, suché hlášky a utešene rozrastenú rôznorodú plejádu mužských charakterov, ktorí sa vymanili po dlhom čase od svojich polovičiek a sú permanentne po celí čas filmu atakovaný zombíkmi ktoré tvoria výhradne len ženy. Na strelné zbrane okamžite zabudnite, kladná strana disponuje arzenálom typu: umelý svetelný meč a striekacia pumpovačka s horľavou náplňou alebo golfová výbava, kým tá záporná je vyzbrojená napríklad: nožnicami, nožmi, sekerami, mečom alebo dopravnou značkou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Potencial byl velikej, jednotlivy slozky jsou paradni, ale bohuzel jako celek to moc nefunguje. Hlavni particka jsou sice sympataci, ale chovaj se jak naprosty dementi, takze to kolikrat i nasere. Je tu prijemna zmena oproti podobnejm druhum filmu, nemame tu nejakou hromadu zombiku, pouze zmutovany zensky a s maskama si tvurci fakt vyhrali, nektery jsou teda ultimatni kousky. Foru a hlasek tu je spousta, bohuzel zafungujou jen nektery a celej film by moh mit trochu sviznejsi tempo. Ale hodne zachranuje brutalita, nic, z ceho by se clovek zeblil, ale mozky, streva a litry krve si uzijete dosytosti. Takze celkove jsem se bavil, ale stejne jsem se nemoh zbavit dojmu, ze to mohlo bejt jeste lepsi. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem čekal od Westa víc ... Sice již točí profesionální technikou a nikdo ho tedy nemůže kritizovat za neprofesionální technické zpracování, obsazuje docela dobré herce, ale s filmem jako žánrem šel docela níž ... Rozhodně níže, než se svým prvotním ultrabrutálním a velmi kontroverzně přijatým Evil Aliens (2005), kde si nebral vůbec žádné servítky, parodoval co se dalo a neštítil se skutečně ničeho ... Tady jen parta pošuků běhá po městečku sem a tam a bojuje s ženskými proměněnými v zombies. Masky jsou docela v pohodě, ale nic převratného. Akce je trapná a neakční ... Vlastně jde jen o neustálé pobíhání semotamo a občas nějaké seřezání podkavší zombie. Gore ... je snad největší kámen úrazu, West snad aby víc zapadl do "mainstreamu" nejen že gore-scény snížil, on je skoro do filmu výrazně nevsadil ... Rozhodně to není to, na co jsme dnes zvyklí, skoro nic se zde neděje. A vtip? Ano, vtipných nápadů je zde docela dost, ale mne příliš nerozesmály ... průměrná horrorová zombárna, "z nouze ctnost" ... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vtipné, místy horové, ale co si z toho vybrat? Já osobně nevím, nemám rád filmy, u kterých tvůrci nevědí, jakou cestou se vydají. A podobně dopadl i Doghouse zábava na entou je podporována nechápajícím chováním hlavních postav, což se prostě u hororu (i když z části) odpustit nedá. Byla to zábava, to především. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evil Aliens se mi líbilo víc, taky to bylo vtipnější, ale i tak Doghouse rozhodně není špatným filmem, pobavit dokáže (když ne nahlas tak minimálně několika pousmání), je v něm pár zajímavých nápadů (i když teda v Evil Aliens jich bylo víc), hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí a až na pár chvil, kdy se to táhne a utnutý konec se na to i dobře dívá. Taková příjemná blbůstka, kterou nesmíte brát moc vážně (jako někteří uživatelé tady). Za zhlédnutí to rozhodně stojí, ale na víc jak hezké 3* to nevidím. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama