Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Jeden mladý muž je v ohrožení života. Zákerný vírus spravil z obyvateliek zabijácké monštrá s kanibalistickými sklonmy. No skupinka mladých mužov sa práve do tohoto pekla vydává na záchranu svojho kamaráda. Podarí sa im porazit krvilačné beštie a zachránit tak život svojho nebohého priatela a životy svoje? ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Údajně se mělo jednat o komedii. Ovšem komedii si představuji jako něco u čeho se alespoň 1x zasměju. Tady se bohužel nepoštěstilo, neboť je jedná o film hodně trapný. Partička strašně nesympatických Anglánů, kteří nenávidí ženy jede na výlet do městečka, kde zrovna čirou náhodou je pár desítek kanibalisticky laděných zombie žen. Asi bych se zde nebál ohnat odpadem, protože tento film je opravdu nepovedený, a to naprosto po všech stránkách. Dost velká nuda i zklamání. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Totální úchylárna, která se už z principu bude pohybovat od odpadu k 5 hvězdičkám. Záleží čistě na tom, co od toho kdo čeká. Já jsem nic nečekal a po chvilce mi bylo jasné, že sleduju parodii na zombíky a tak jsem to i bral. Musím říct, že jsem se bavil docela dobře. K tomu vtipný podtext muži versus ženy :-) I přesto si však myslím, že z toho šlo vytřískat mnohem víc akce i humoru. Celkově tedy 60% ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná hororová komédia, v ktorej si to ženy, nakazené nebezpečným zombie vírusom, rozdajú s mužmi s cieľom urobiť si z nich krvavé bifteky. Humorná stránka je maximálne vydarená, ale ani tá hororová nezaostáva, páčili sa mi hlavne masky. Navyše niektoré momenty a hlášky si človek zapamätá na veľmi dlho, sranda až za ušami. Nad hodnotením preto nezostáva nič iné, iba pokrútiť hlavou, totálne nedocenený snímok. U mňa je to však veľká spokojnosť. 80/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama