Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

petero odpad!

všechny recenze uživatele

V Critters vesmírne príšerky terorizovali jednu farmu s rodinou. V dvojke terorizovali už celé mestečko. Tak by sa patrilo aby v štvorke robili bordel po celom veľkom meste. Bohužiaľ. Critters 3 je debilné pokračovanie ktoré je tak nudné že som ho skoro nebol schopný dopozerať. Scenár je žalostný – obyvatelia paneláku sa z neho nevedia dostať. A pozerať sa na Criterov ako robia bordel v kuchyni nie je vôbec zábavné. Na vesmírnych lovcov sa zabudlo a tým pádom skončila všetká sranda. Čo je však najhoršie že to končí ešte aj: To by continued... Jedine v tomto filme môžete vidieť padať výťah smerom hore! ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, který už není pokračováním celkem známé série. Spíše mi to připadalo, jako by se tento snímek snažil divákům připomenout, na jakou že sérii to vlastně navazuje, protože dělat resumé dvou předešlých dílů se mi zdá jako ubohost. Tohle dělají seriály, ano. To tam rovnou mohli tvůrci napařit slogan "V minulých dílech jste viděli..". A DiCaprio byl k smíchu. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia časť celej série. Bezpochyby najstrašidelnejšia zo všetkých a obsahuje prijateľné množstvo gore, ktoré ide ruka v ruke s hrôzou. Páči sa mi aj nové miesto, ktoré Critters terorizujú v porovnaní s mestom v prvej a druhej časti. Stojí za to vidieť, ak máte radi horory alebo jednoducho milujete Critters. ()

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný předchozí díl této série jsem nezhlédl. Tento film mě zajímal jen z toho důvodu, že jsem chtěl vidět první herecký výkon mladého Leonarda DiCapria, který nebyl úplně špatný, ale mohli mu před natáčením říct, že se nemá koukat do kamery :). A teď k filmu. I jako horor pro děti je snímek velmi slabý, scénářem, hereckými výkony i celkově námětem. Nemohu jinak, než hodnotit jej odpadem. Critters je trapný výmysl a nespatřuji žádný smysl v tom natáčet další pokračování, která předpokládám budou stejně ubohá. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Najviac som sa pri filme zľakol, keď na začiatku vyskočil nejaký schovaný týpek s pod lístia a vtedy pomaly zaspávajúcu rodinku zobudila moja teta ktorá naskočila aj s celou pohovkou a s brutálne pisklavým krikom sa snažila nahmatať ovladač a prepnúť. Nakoniec som to dopozeral sám (a už som sa tak nezľakol). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama