Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tohle že je mistr Genzer a Suchánek? Proboha, vždyť to jsou baviči už dávno za zenitem. Kde jsou ty doby, kdy mě bavily v pořadu Tele-Tele. I když jsem viděl jen pár dílů Mr. GS, tak v paměti mě utkvěl akorát ten, jak tam byli hosté Květa Fialová a Martin Kocián z Luneticu. Tento pořad by měli zrušit, nebo se zapomene, že Geňa a Suchoš byli před lety dobrými baviči. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Richard Genzer a Michal Suchánek dostali od NOVy nabídku, která se neodmítá a zkusili se prosadit co by strůjci netradiční talk-show s dvěma moderátory. Pamatuju si ale, jak skoro od prvního dílu se mluvilo o tom, že je to propadák a má to nízkou sledovanost. Proč asi. Protože to byla naprostá hrůza s prvky trapného humoru, který je těm dvěma tak vlastní a který i někdy funguje, nikoli ovšem v takovémto druhu pořadu. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Robiť humoristickú reláciu nie je podľa mňa jednoduché a Genzer so Suchánkom mi to celkom potvrdzujú. Ich humor občas pobaví, no inak ma to nebaví a neviem si to užiť. Mohol by som to porovnávať, no je to tak slabé, že to nemá veľmi zmysel. Ono je to formát, ktorý stojí na nich a na hosťovi, na vedení rozhovoru. Možno nie je takáto odnož českého humoru vhodná pre mňa, ale pre mňa to je rozpačité a nudné. ()

ktzc odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neuvěřitelná trapnost jako je tohle se jen tak nevidí. Viděl jsem asi 4 díly a zasmál sem se asi 2x (to už se víc nasměju u Televizních novin). Pánové Genzer a Suchánek by měli skončit se svojí kariérou, protože jsou rok od roku horší. Poté co pohřbili Tele Tele se pustili do talkshow která je snad ještě trapnější. Jestli chtěli konkurovat Krausovi a jeho Uvolněte se prosím, tak se jim to těžce nepovedlo... ()

c.miri 

všechny recenze uživatele

Miluji Uvolněte se prosím a myslím že pánové Genzer a Suchánek jsou na tom podobně. Možná proto vznikla talk show Mr.GS, ovšem je třeba zdůraznit, že kvalit Uvolněte se, zdaleka nedosahuje. Né že bych se při sledování nebavila. Jen humor výše zmíněných pánu mi přijde jednoduše slabší. Tam kde se Jan Kraus dokáže i z nudné debaty pomocí vtipných poznámek stvořit zábavnou show, snaží se Genzer s Suchánkem tuto show stvořit za pomocí buranských narážek a místama trapného parodování. Mr.GS má svůj specifický druh humoru a myslím, že tu půlhodinku dokáže zabavit. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama