Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fred chtěl jenom udělat dojem na syna své snoubenky a obstarat pro něj basketbalový míč podepsaný Mercuriem Müllerem, hvězdou klubu Alba Berlín. Mercurio však svůj rekordní míč vždycky háže na tribunu s tělesně postiženými. Fred se tedy rozhodne předstírat, s pomocí svého přítele Alexe, že je na vozíčku, čímž se absolutně změní jeho dosavadní život... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Několikrát je ve filmu zmiňováno, že se sportovní události odehrávají v Max-Schmeling-Halle, tedy v berlínské sportovní hale pojmenované po Maxi Schmelingovi, největším německém sportovci 20. stotetí. V životopisném filmu Souboj o vše (2002) hrál Schmelinga Til Schweiger. (NinadeL)
  • Ve Fredově (Til Schweiger) bytě je několikrát v pozadí záběru možné spatřit plakát k filmu Big Lebowski (1998). (nopud)
  • Když Alex (Jürgen Vogel) ukazuje Fredovi (Til Schweiger) své ošetřovatelské osvědčení, na listu je uvedeno datum narození 19.12.1963, Freiburg. Ve skutečnosti se však tento den ve Freiburgu narodil Til Schweiger. (LucMosss)

Reklama

Reklama