Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

kingik 

všechny recenze uživatele

Oproti nudné jedničce je dvojka pojata velmi dynamicky. Spád filmu, více jeskyních masožravých tvorů a brutální zabití jednotlivých pátračů a ne tak zcela předvídatelný konec, jsou největší předností (krev tady vypadá jak mrkvový džus) jinak poměrně naivně vystavěného hororu s množstvím logických kiksů v podobě nelogického jednání postav a všudypřítomná tma byla už po půl hodině velmi otravná. Jednou a dost. 50% ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Tak nám Sarah spadla do tmy podruhé, a o poznání méně elegantněji. Film sám o sobě by možná obstál lépe, avšak v kontextu jedničky, která měla pořádné grády a já v noci poté strachy nemohla zamhouřit oko, je část druhá slabota a odkaz původního filmu kazí. Když k tomu připočtu nejblbějšího šerifa v dějinách kinematografie a rádoby překvapivý konec, který je proti vší logice, docházím k závěru - tedy, spíše si potvrzuji, co už dávno vím - že dvojky by se neměly točit. A filmaři by si to už sakra měli uvědomit. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,722,076▐ rovnako otravno naivné ako prvý diel, škoda tam kde sa dalo ťažiť na atmosfére a napätí tam to prevažne padá na zbrklej réžii, o potokoch krvi nehovoriac, tam to vedia tvorcovia dosť pekne prehnať, troška utopené v béčkovitosti /40%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Laciné pokračovaní,laciného hororu.Tupost scénáře a jeho převídatelnost jsou až zarážející.Už vidim jak pár hodinek potom,co najdou skrvavenou hlavní hrdinku,která je úplně psychicky na dně,pošlou okamžitě zpátky do jeskyně,aby tam s bandou amatérů hledala pravdu.SPOILER:dědek,který je doprovodí k důlní šachtě,byl jasně podezřelej už jak se na ně díval a šklebil,když je posílal dolů tím výtahem,tudíž rádoby překvapivý konec se u mě nekoná.Atmosféra nikde,herci děsný a postavy nesympatický.Nablbé pokračování jedničky,která už taky nebyla žádnej skvost.Jednu mini hvězdu za Natalie Mendozu a príma smrt šerifa,jinak děs,hrůza a shit.Už nikdy více. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl. Teď už pochopitelně víme, do čeho se záchranný tým žene. Ovšem i přesto si druhé pokračování dokáže držet vcelku slušnou atmosféru asi 2/3 filmu. Zhruba kolem toaletní scény se napětí vytratí a navíc výrazně přibude špatných béčkových klišé. Možná pomůže zkouknout to s delším časovým odstupem od jedničky. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno