Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skvelý príklad pokračovania kde tvorcovia nepreukázali skoro žiadnu štipku originality a len sa pekne zviezli na prvom diely... inak povedané natočili skoro remake s mierne pozmenením dejom. V porovnaní s iným vydareným pokračovaním úspešného filmu, hovorím o REC 2-ke sa môže tento film len ticho hanbiť. Verím, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať o čosi viacej než len to čo sme dostali pod nos, ale dajme si otázku zaujíma to vôbec niekoho? Mňa nie. Osobne ma nijak extra nebral ani prvý diel (75%) a tak sa mi na dvojku pozeralo o to lepšie, pretože som nič neočakával a teraz nemusím byť zaklamaný z toho, že to bol najklasickejšie natočený sequel aký sa len dá spraviť. PS: Koniec alá WTF?!, alebo kurva to ste si mohli odpustiť.... si mohli odpustiť ;-) dávam výborných 60%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pád do tmy byl ve své době na poli hororového žánru příjemné překvapení, který děsil a zároveň šokoval nekompromisní brutalitou. Druhý díl přímo navazuje na konec toho prvního a dá se označit za naprosto zbytečný. Nepřináší vůbec nic nového (stejné prostředí, stejná hrdinka, stejná monstra) a zároveň vše viděné, zpracovává výrazně hůř. Doporučuji nekazit si dobrý dojem původního filmu a tomuto pokračování se vyhnout obloukem. ()

Reklama

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... film disponuje velmi slusnym a nepredvidatelnym zaverom ,,nastavenym na dalsie pokracovanie/ je to aj dovod mojho vyssieho hodnotenia -zaroven aj mojou Achillovou patou nakolko ma pozitivne ovplyvnil pri zaverecom summa summarum /..ale to na veci nic nemeni, ze inteligentny clovek sa musi pocas 90 minut dlzky filmu citit ako idiot ..dovod je prosty ...vzhladom na situovanie deja do absolutnej tmy ...by vlastne nemal nic vidiet ..sem tam nejake tie siluety akych takych postav , ked svietia naraz 3 ci 4ry baterky...ale na moje velke prekvapenie ,,,hoci nebol aktivny ziaden zdroj svetla,,,kolosalne priestory boli vysvietene ako v noci v centre mesta ...co dlhodobo ubijalo moju uroven iq.. takze keby som to vypol v strede filmu, bol by to urcite odpad ! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, že mně se to líbilo. Hlavní hrdinka z jedničky se tu proměnila na Ripleyovou, takže je těm zrůdám obstojným soupeřem. Režisér nechtěl vypadat oproti Marshallovi jako laik a vsadil tak na osvědčené prvky každého správného pokračování. Více monster, mrtvol, krve a jiných nechutností. Tím pádem se například seznámíme s hlavním „bossem“ mutantů a nakoukneme do jejich hajzlíku plného sraček. Gore je taky dost a vypadá velmi slušně. Takže spokojenost za 7/10. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na druhej díl víc než slušný, ale jednička byla pro mě o dost lepší, tady se už hraje, jak je u dvojek tradiční, převážně jen na krev a brutalitu a ta přes malinovku místo krve není až zas tak dobrá, nějaký napětí a atmosféra trosku ustupuje dozadu a to hlavně kvůli neumětelství režiséra, kterej používá dost laciný lekačky a mutanty nám trochu uklidnil a místo agresivních krvelačných nájezdů se tu spíš setkáme jak mutanti řvou, když jsou odhaleni ve tmě a nebo bafaj, ale i tak je to dobrý a důstojný pokračování, který se nesnaží nic revolučně měnit a pokračuje v tom, co bylo započato v jedničce ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama