Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Az niekde na dno som dopadol a okolo same hady a krysy ako cernoch hovorik. Nez som mu dohovoril tak uz palil plastovou AK47. Kde je ta prsnata vedecka blondina? Aha uz ide a par tuctovych z ulice vzatych ludi. Baywatch tiez vyslal svojho zastupcu ale ten twist potom fanusikovia nerozdychaju. Skratka pre psychicke problemy do ustavu vzaty Don s cudnym priezviskom vytvara tak zbytocnu zlataninu tych najhorsich zaberov deja a akcie ze nie ste cudny ak tomu napalite trestne oznamenie. Hazardovanie s volnym casom je u neho nejaka zvrhlost. (Videne 10.12.2019, filmplus archiv) ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[1/10] Tretie pokračovanie v celku dobrej a slušnej série sa mení na oveľa slabšie a lacnejšie pokračovanie. Príbeh je úplne jednoduchý, klišovitý a prepracovaný nieje po žiadnej stránke nijak výnimočne, kamera, strih a technická stránka sú podpriemerné a je tu vidieť množstvo záberov, napr. zábery z áut, točené z lacného štúdia a prostredie v ktorom sa aktéri tohto "hororu" pohybovali je dosť slabé, a tie interiéry sú o niečo lepšie ale nezaujímavé. A hlavný problém je okrem scenáru aj totálne zlé, lacné a digitálne zobrazenie gigantického hada, Anakondy. Je to až príliš počítačové a pôsobí to odporne a nezaujímavo, hororovo? Haha. Herci sú v tomto filme úplne obyčajný a ich úlohy sú len akési bábky ktorú Anakonda zje a hotovo, nikto lepší tu okrem Hasselhoffa nieje, ten tu má aspoň dobrú úlohu a podá tu pár dobrých hlášoh. Film je uvádzaný ako "akčný/horor". Prvé dva filmy boli dobrodružno akčné a hororovo ladené filmy,no tento film sa nedá zaradiť ani medzi jeden žáner, lebo film nemá žiadne tempo a je veľmi krátky, čo je dobre, síce je to lacný a slabý film ale vdaka svojej krátke nieje až tak nudný, ale tempo nemá fakt žiadne. A neviem, čo má byť na tomto hororové. Ničenie hlavných aktérov počítačovou anakondou, tieto momenty sú obsahovo nezaujímavé, spracované sú slabo digitálne a ani jedna smrť nestojí za reč. Po dobrých dvoch dielch jasný pokles kvality, slabý scenár, horší herci a spracovanie minimálne o dva stupňe nižšie. Pozrieť sa to raz dá, ale aj ten čas som premrhal na nezaujímavý B film, ktorý nieje ani hororom, ani dobrodružnou/akčnou jazdou, proste len jednohúbkou, ktorá je nieje na zjedenie, ale na smiech a na zamyslenie pre hercov, na akú hlúposť sa to podujali. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Zaujímavosti : Hudobný doprovod k tejto pakárni namixovala skupinka tiežmajstrov s názvom " Osprostel som a som hluchý “ a filmové triky si vymodlil víťaz okresnej súťaže osobitných škôl a to konkrétne družstvo " Windows 1973". Na premiére filmu padla na záver súťažná otázka : " Aké povolanie má herec Hasselhoff ? " a všetci prítomní neskôr riešili problém meniaceho sa obvodu hrudníka hlavnej hrdinky v jednotlivých fázach filmu, lebo aj tak si z toho všetkého pamätali len jej kozy. ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

Film obsahující všechny „kvality“ a prvky produkce Sci-fi kanálu se snaží navázat na jméno svých dvou mladších bratříčků. I když se snaha cení, tady byla zbytečná… Sci - fi sem tam umí vypustit snesitelně strávitelné béčko, avšak tady to byl zoufalý počin, jež bude mít brzy následovníka. Dle dalších detajlních popisu chyb a teroru ve filmu + obsahu výše je toto solidní varování všem, kdož hladoví po tropických plazech na plátně. ()

Ramone11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hajzlhof ve sve zivotni roli (samozrejme az po Pobrezni hlidce!) v roli drsneho padoucha! Ale je mu to prd platny, kdyz dostane nakladacku od nezne dr.herpetolozky ovladajici umeni karate. Do toho banda neschopnych lovcu hadu, ktere si najal stary dobry Gimli z Pana prstenu touzici po ovladnuti digitalni anakondy! Ou Jeeee! Sakra a od kdy hadi ukusuji svym obetem hlavy? Zrejme by se meli prepsat ucebnice zoologie:) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo současně s dalším pokračováním Anakonda 4: Cesta krve (2009). (KucC)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)

Reklama

Reklama