Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Seriál o čtyřech asociálních zoufalcích z nichž jsou tři ještě navíc nesympatičtí afektovaní idioti. Jediný, který mi vyloženě nevadí je Neil. Normálně v těchle seriálech o looserech člověk hlavním hrdinům fandí, ale tu vázně není komu. Některé situace se povedly, ale celkově vzhledem k očekávání velké zklamání. 60% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný britcom pro -náctileté, imho. Ono to má všechno - říz, údernost, vtipnost, autentičnost, pěkný holky a vlastně všecko co napsal lakitaki. Druhá sérka odstartovala výborně, akorát (soudě podle 3 dílů) by si scénáristi mohli brát servítky, protože naší ústřední čtveřici hází samý klacky pod nohy. A to pro člověka, co se s nima snaží ztotožnit nebo jim fandí je špatný. :-) I tak ale lepší sitcom tohoto typu ze současnosti nenajdete. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama