Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím konstatovat, že Inbetweeners mi hodně připadají jako drsnější Adrian Mole - je tu prostředí střední školy, sledujeme ho optikou jasného loosera. Navíc představitel Willa McKenziea dost připomíná Stephena Mangana z televizního seriálu Adrian Mole: The Cappuccino Years. Asi už jsem vyrostl z generace, která se směje při pohledu na vomitus v přímém přenosu, ale i tak je tento seriál schopen alespoň atakovat (když ne přímo bránici) centrum vkusu, což se dnes povede málokomu. Bohužel. ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Někdo tu psal o mixu Superbad a Prciček, spíš je to Superbad na britský způsob. Čtyři loseři, každý tragický jiným způsobem, hledají první sex. Párkrát k tomu mají blízko, ale vždycky to nějakou poserou. Navrch jedna sexy mamina a boží učitel. Chodit ještě na střední, tak je to za pět hvězd. Ale protože to bylo s každou sezónou horší, rozum mi radí ubrat. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Až moc neustále na jedno brdo. Je to opravdu jen sex, sex, sex, sex, sex, sex, chlast a sex. Jsou tam i zábavné části, ale je jich pomálu a obecně to bylo spíš utrpení a na můj vkus už byly postavy asi až příliš velcí loseři. Nikoho z těchto lidí bych rozhodně nechtěl za kamaráda a kdybych je znal, tak si myslím, že jsou spíš nepřátelé, protože je nespojovalo nic, kromě toho, jaký to byli nesympatičtí kokoti. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Přesně jak říká B!shop. Sean William Scott, Jason Biggs a jiní se prohodili za britské herce a vznikli tihle přizdisráči, kteří se snaží přijít o panictví. Každý díl garantuje určitou porci smíchu při scénách, kdy se doslova můžete cítit až trapně, při představě, že někde takoví teenegeři vůbec běhají po světě. Prozatím nechám hodnocení na lepším průměru. Poblité dítě rulez. Odrazuje mě to anglické prostředí, které mi připomíná zastaralé výchovné filmy z Anglie... /// Druhá a třetí sezóna zvedla seriál do čtyřhvězdičkové působnosti. Trapné situace neutichaly. U různých příhod a snaze si vrznout jsem se několikrát zasmál až k pláči..(hodnocení za 1. - 3. sérii - konec) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama