Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (22)

The Inbetweeners (2008) 

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Season 1 (2008) (S01) 

Některé epizody byly lepší, některé o krapet slabší, avšak svou kvalitu si seriál drží. Neuvěřitelně trapné a směšné příběhy o 4 tragédech jsou dokonalou komedií pro jakoukoliv situaci. ()

First Day (2008) (S01E01) 

První den v nové škole a hned zažití první šikany a znepřátelení si půlky školy díky bonzování. Myslím že dobrý start do nového školního roku pro Willa. ()

Bunk Off (2008) (S01E02) 

Může něco dopadnout hůře než pokus jak se dostat Carly do kalhotek když hlídá malého kluka? A ten začátek v parku...nemám slov. ()

Thorpe Park (2008) (S01E03) 

Děj předvídatelný už od první minuty. Jeden z mých ne moc oblíbených dílů. ()

Girlfriend (2008) (S01E04) 

Will zjišťuje, že ztráta panictví vypadá jinak než v jeho představách. Tuleními pohyby v posteli žádnou holku nenadchne. ()

Caravan Club (2008) (S01E05) 

Neilovy taneční pohyby jsou legendární. Jak v seriálu, tak ve filmu. Skvělá epizoda. ()

Xmas Party (2008) (S01E06) 

Uzavírací epizoda 1. série nepřinesla moc originality či kvalitního humoru, na jaký jsme byli zvyklí po zbytek série. ()

Season 2 (2009) (S02) 

Skvělá série a především díly "The Field Trip", "Work Experience" a "Night Out in London" mi zůstanou v paměti ještě hodně dlouho. Celkově více zábavnější než představovací 1. série. ()

The Field Trip (2009) (S02E01) 

Už dlouho jsem se celých 25 minut u žádného seriálu tolik nebavil jako tady. Exkurze do příměstského městečka je jedna z nejlepších epizod tohoto seriálu. ()

Work Experience (2009) (S02E02) 

Další skvělá epizoda tentokrát o prvních pracovních (ne)zkušenostech. Miluju ten humor. Je škoda, že jsem na tenhle skvost narazil až v roce 2023. Tohle je masterpiece. ()

Will's Birthday (2009) (S02E03) 

O krapítek méně zábavné než předešlé 2 epizody ale i tak další nadstandardní díl. Chudák klučík z Francie, ten asi na ostrovní dovolenku vzpomínat v dobrém nebude. ()

Night Out in London (2009) (S02E04) 

Návštěva klubu v hlavním městě dopadlo pro čtveřici jak jinak než katastrofou a jak by řekl Neil: "big problemo". Je vidět že problém s parkováním v centru není jen v Praze. Další skvělý díl 2. série, která je zatím jedna velká paráda. ()

The Duke of Edinburgh Awards (2009) (S02E05) 

Vyvrcholení tohoto dílu je pro tento seriál tak typické. Sice nejslabší epizoda ze 2. série, ale i tak pobavila (a znechutila). ()

Exam Time (2009) (S02E06) 

Škoda že nebyl "vztah" mezi Jayem a jeho novým oběvem více představen v dřívějších epizodách. I přesto důstojné zakončení 2. série. ()

Season 3 (2010) (S03) 

Poslední série byla asi ta nejlepší. Až na předposlední díl (Will is Home Alone) který sedle mého moc nepovedl a nesedl mi, se jedná o 5 humorem prošpikovaných epizod, které si v budoucnu milerád zopakuji. Škoda že nebylo natočeno víc epizod. ()

The Fashion Show (2010) (S03E01) 

Modní přehlídka odstartovala 3. sérii ve velkém stylu. Úžasná epizoda. ()

Will's Dilemma (2010) (S03E03) 

Dilema, které ve svém milostném životě musel řešit asi každý. Will se s tím vypořádal po svém. Ale on to opravdu myslel dobře, že jo? ()

Trip to Warwick (2010) (S03E04) 

Simonův výlet do Warwicku dopadl místo ztráty nevinnosti s Tarou dalším trapasem a naštěstí pro nás diváky dopadl skvělé díky nezapomenutelným scénám a úžasnému scénáři. Miluju tenhle seriál. ()

Reklama

Reklama