Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prijemny prekvapeni. Tema cestovani v case mam rad, ale tady neslouzi jako zaminka k nejakymu sci-fi a bere se spis jako takova nemoc a co to udela se vztahem hlavni dvojice. Takze je film prevazne romantika, ktera hodne hraje na city, ale zaroven takovou prijemnou formou a nesnazi se z cloveka nijak zdimat slzy. Proste takovej i pres dany tema prijemne civilni snimek, navic se skvelejma hercema, krome hlavni dvojky roztomily McAdams a paradniho Bana potesi i mala Hailey McCann, respektive jeji mladsi segra, ktery jsou si hodne podobny a hrajou obe prijemne. Je sice fakt, ze je film obcas dky tomu cestovani lehce zmatenej a sem tam se objevi i nejaka nelogicnost, ale to k tomu uz tak nak patri, takze ja jsem spokojenej. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Na mňa to nejako zapôsobilo :) ... Cestovanie v čase po technickej stránke vôbec nie je dôležité a to človek pochopí veľmi skoro. To netreba riešiť. Nikto sa tým ale ani nezaoberá, proste to je fakt a nejde o to prečo to tak je, ale čo to zo sebou prináša a čo zase berie preč, ... Je to príbeh o spoločnom živote s časo-cestovateľom, o zvláštnych okamihoch a zvláštnych stretnutiach. Dejová linia nie je kľukatá, vsádza na nezvyčajné životné situácie a ich špecifické čaro. Film plynie príjemne a nenudí. Hlavné herecké duo spolu ladí a to je práve základ pre tento film. Ako som už povedal, na mňa to akosi príjemne zapôsobilo. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co Clare na Henrym tak viděla, hlavně když měl tu nejhorší vlastnost, co muž má a to kdykoliv a nečekaně zmizet a vrátit se, no prostě někdy :o) Ale nemůžu si pomoc, Rachel si umí vybírat, nejdřív si mě dokázala získat v Zápisníku lásky a teď v tomhle. Problém je v tom, že v Zápisníku lásky byl ještě k sežrání Gosling, tady žeru jenom ji, pánové prominou. Cestování vem čert, nejdřív jsem to chtěla pochopit a v horším případě ubírat hvězdy, ale kašlu na to, jediné za co beru hvězdu je to, že ty nudle na rukávě si musím vyprat sama!! ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film s trochu neoriginálnym spracovaním a ešte menej originálnym námetom. Neškodná filmová hračka s podtónom sci-fíčka, ktorému sa nikdy nevyhýbam, len mi tu chýbala dôkladnejšia obsahová štruktúra príčin a hlbších následkov na život postáv i ľudí žijúcich medzi nimi. Nechcem túto drámu porovnávať s intelektuálnou snímkou Dvanásť opíc alebo inými, ale Schwentke si mohol prihrať oveľa cieľavedomejšieho scenáristu s túžbou vytvoriť sofistikovanejší a duchaplnejší príbeh. Inak herci sú fajn a film ani chvíľu nenudí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mychael Danna: 1. Es Ist Ein Ros [0:51] ,2. I'm You Henry [2:30] ,3. Meadow [3:19] ,4. How Does It Feel? [1:59] ,5. Diary [1:21] ,6. Train [1:43] ,7. I Don't Feel Alone Anymore [2:22] ,8. Love Will Tear Us Apart - Broken Social Scene [4:44] ,9. Married To Me [1:04] ,10. Home [1:36] ,11. Do You Know When? [2:09] ,12. Testing [1:04] ,13. Alba [2:33] ,14. I Never Had a Choice [2:58] ,15. Who Would Want That [2:29] ,16. I Left Him Sleeping [1:30] ,17. It's a Girl [2:58] ,18. Five Years [2:03] ,19. Try To Stay [1:40] ,20. New Year's Eve [1:55] ,21. No Tracks In The Snow [1:48] ,22. See You Again [5:42] ,23. Broken - Lifehouse [4:47], ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama