Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu! Zatímco hrál Cusack zápalného hrdinu, já byl zapálený do celého filmu. Akční to fakt není, jednou John někoho málem zmlátí v nemocniční kanceláři, ke konci padne pár výstřelů. Ale ta zápletka! Ty vole. "Co mi uniká!? Mám tu pravdu před očima a přesto jí nevidím!" Ten konec je úplně k posrání, vůbec jsem to nečekal. Člověk neví na čem je a i když si v závěru myslí, že to dopadne klasicky, splete se. Není to klasický happyend, to fakt ne. A nejlepší na tom je, že to celé dává smysl a zapadá to do sebe jako puzzle. Trošku bych přidal víc akce, jinak celý film je dynamický, zajímavý a soustředí se na příběh. Máme tu dvě strany. Život záporné postavy a nemilosrdné pátrání hrdiny, který smete každého kdo se mu postaví do cesty. Trošku mne mrzelo, že jedna ze záporných postav je známá od počátku, ale ve finále mi to nevadilo. Neskutečný thriller! 10/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Detektív Fletcher už niekoľko rokov rieši prípady nezvestných žien. Potom ako sa "prepadne" pod zem aj jeho dospievajúca, problematická dcéra má o "motiváciu" v hľadaní nenarušeného vraha navyše. Pre mňa osobne len vďaka prekvapujúcemu záveru ľahko nadpriemerný thriller na úrovni 60%. Napriek tomu, že sa snažil byt od samého úvodu napínavým a strhujúcim, mňa do deja nevtiahol a neohúril ani natoľko, že by som mal čo len pootvorené ústa od prekvapenia. Tri hviezdičky za nápad, herecké obsadenie, výkony a už spomínaný záver. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na únosoch šlapiek by si niekto mohol založiť biznis. Tento maník si ich nechával a robil si vlastnú škôlku. Cusak a Cage jak keby ich jedna mater mala, len Cage mal asi viac šťastia a chytil aj Ačkové filmy a prerazil, zatiaľ čo Cusak sa potáca v kalných vodách. Nič prekvapujúce, strhujúce, možno na konci dobrá práca s napätím. A čajka čo vyzerá ako staršia sestra Wildovej ma dosť potešila. 1 z 5 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SPRÁVNÉ DĚTI JSOU STVOŘENY S LÁSKOU“..... /// Další nezvěstná štětka. A policajti maj píču (jasně jedna policajtka, ale …no dyť víte jak to myslím…). Sněžný lovec – sexuální deviant s variabilním symbolem uchyláků z podobnejch filmů, má však eso v rukávu (nebo ve sklepě?). Jo, jo. Svět je malej a o náhody v něm není nouze … Škoda, že Honza nemá na rozdíl vod devianta co nabídnout. Nějak se mi nechce koukat na zdrcenýho taťku (s mamkou), spíš sem čekal vodsejpající pátračku. Naštěstí (!!) finále jistou dávku zajímavosti přináší. Ti náročnější asi budou píčovat, že tam chybí víc policejní logiky, ale třeba je přesvědčí sevřenej svěrač z nečekanejch překvapení. Jo, trošku to vylepšili, ale stejně to mohlo bejt hustější a temnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Transky nešukám, ale přibíjím na zeď. 2.) Toužím po soukromý porodní klinice a smrdím korunou. 3.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Je to obstojně koukatelné přes to, že si scénář musí pomáhat nepravděpodobnými náhodami (vrah unese dceru ne ledajakého policajta, ale zrovna toho, který je posedlý jeho chycením) a závěrečný zvrat zase působí nelogicky, protože ze záporáka(ků) dělá dementy a psychopat, který roky uniká chycení, nemůže být mentálně postižený. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)
  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)
  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama