Reklama

Reklama

Zapálený policista Mike (John Cusack) je na stopě vraha řádícího v ulicích Buffala. Po té co Mikovi zmizí dcera, se tento případ stává osobním. Mike je ochoten udělat vše pro nalezení své dcery a ví, že pokud svou dceru nenajde do 48 hodin, tak už ji pravděpodobně nikdy neuvidí. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, i když jsem počítal s tím, že s Mae se na to bude velmi dobře dívat, až takovou nálož jsem ale nečekal a málokterý film ve mě dokázal vyvolat takové napětí. No jo, Mae dokáže vylepšit film o několik tříd výš, ale myslím si, že nejen ona měla na dobrém podívání takovou zásluhu. Konec potěšil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film znovu potvrdil,jak děsně vyzní film na malý obrazovce,a jaká změna ho čeká na velký s domácím kinem.Napínavý hledání ůnosce a šílence,kde Cusack,ač ho moc nemusim,hraje jak o život,film pracuje s jednim velkym překvapenim,který sem ani já nepostřehnul,ale je to asi dobře,že neumim číst mezi řádky,alespoň mě ve filmu kdeco překvapí.Fakt to vodsejpá,a nechápu to slabý hodnocení.70%. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Poměrně atmosférický thriller, který mi však přišel po stránce scénáře nedotažený, jako kdyby se ve střižně utrhli ze řetězu, protože řada věcí jakoby zůstala nedořečena a díky tomu mi závěrečná pointa přišla zkratkovitá a dost přitažená za vlasy. Pro thrillery odehrávající se v zimním prostředí mám zvláštní slabost a dost mě mrzelo, že ho film moc nevyužívá a atmosféru buduje trochu na jiných základech. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu! Zatímco hrál Cusack zápalného hrdinu, já byl zapálený do celého filmu. Akční to fakt není, jednou John někoho málem zmlátí v nemocniční kanceláři, ke konci padne pár výstřelů. Ale ta zápletka! Ty vole. "Co mi uniká!? Mám tu pravdu před očima a přesto jí nevidím!" Ten konec je úplně k posrání, vůbec jsem to nečekal. Člověk neví na čem je a i když si v závěru myslí, že to dopadne klasicky, splete se. Není to klasický happyend, to fakt ne. A nejlepší na tom je, že to celé dává smysl a zapadá to do sebe jako puzzle. Trošku bych přidal víc akce, jinak celý film je dynamický, zajímavý a soustředí se na příběh. Máme tu dvě strany. Život záporné postavy a nemilosrdné pátrání hrdiny, který smete každého kdo se mu postaví do cesty. Trošku mne mrzelo, že jedna ze záporných postav je známá od počátku, ale ve finále mi to nevadilo. Neskutečný thriller! 10/10 ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"We're returning to the crime in a case that has puzzled Buffalo law enforcement for the past 3 years. Authorities this afternoon announced the closing down of a once high profile investigation. Which begun with the disappearance of Donnelly was the first of seven sex workers to go missing from downtown Buffalo over a three year period. With all the alleged abductions taking place during the winter months of November through March. A nurse at Buffalo Regional hospital, Darrell Kennedy was initially named by authorities as a person of interest, but was eventually cleared of all involvement. While officials claim budget restraints are forcing the allocation of resources to other cases, sources close to the investigation blame the failure of detectives to locate a body." ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Aj napriek tomu, že film bol natočený v roku 2008, k divákom sa dostal až v roku 2012. (Real Tom Hardy)
  • Inšpirované sériovým vrahom Gary M. Heidnikom. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v kanadskom meste Montreal, aj keď sa odohráva v americkom meste Buffalo. (Laslo)

Reklama

Reklama