Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trojka si mi nepáčila až tak, ako prvý diel, ale určite si ma získala viac, ako druhý diel. A to predovšetkým vďaka umiestneniu deja do vianočného času (zo začiatku to pripomína VIANOČNÉ PRÁZDNINY s Chevym Chaseom, ale postupne od línie „veľa čudákov v jednom obrovskom vianočnom dome“ upustí, keďže Trejova rodina má len cameo a následne sa hrdinovia vyberú do ulíc), strieľaniu si zo samej seba (narážka o Bielom dome v súvislosti s Kalom Pennom), jemnou nostalgiou (White Castle!) a obmedzeniu nechutností (aspoň v porovnaní s prehnanou dvojkou). ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na filmu mě mrzí asi jen jedna jediná věc, že jsem ho neviděl v kvalitním 3D. Přece jenom televizní 3D konverze není kdoví jaký zázrak. Celkový děj se mi zamlouval i přesto. Tento díl bych kvalitou zařadil asi daleko za druhý a kousíček před první. Film tedy rozhodně nezklamal. Dělá si srandu dokonce i ze samotného 3D. Je zasypán opět naprosto neotřelým humorem, který si rozhodně nebere servítky s ničím. Divák si dokonce poslechne několik pěkných songů převážně s vánoční tématikou. Kdybych film viděl v období vánoc, tak by byl zážitek asi ještě umocněn. Film jsem v tomto období neviděl, ale že by mi to vadilo se říct také nedá. Tenhle humor prostě můžu a ani trošku se za to nestydím. P.S. Kal Penn musel hrát zhulený, nevěřím že by to tak dokonale někdo zvládl zahrát. Každé gesto, každé slovo, každá grimasa navozovala dojem permanentně zhuleného člověka. Hodnocení bych zatím viděl na 3*, ale protože předpokládám, že až uvidím snímek ve třech dimenzích, tak hvězdičku přihodím. Takže dám 4* rovnou. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si nedávajú servítku pred ústa, čo dokazuje scénka s katolíckymi kňazmi, malými deťmi a vankúšovou bitkou. Niektoré scény ma takmer šokovali (plastelínový penis ma len zaskočil, ale ten naozajstný... ). A niektoré hlášky boli tak nádherne primitívne, že som skoro spadol zo stoličky („Poď mi namrdať dieťa.“). Je tu plno skvelých vtipov (tlmočník, srnka, Ku-Klux-Klan, návrat Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)
  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)

Reklama

Reklama