Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

amyth 

všechny recenze uživatele

Dětský film dabovaný severní uherštinou ..... no comment (hlavně když na divokém východě od nás je čeština v jakékoliv tvorbě trestána pokutami). Jediný důvod co mě napadá je ten, že chtěl producent kopírovat realitu v které na Čr pořádají nájezdy laciné dutohlavé zlatokopky (slečinka plastik-romovopíchavá nebo zkusilajsemJardu Volopichová (jak přiléhavé příjmení). ()

bend-ik odpad!

všechny recenze uživatele

UTRPENIE.. Neskutočné, neopísateľné, nepredstaviteľné, doteraz asi ešte ani nezažité.. Nerobí sa to, ale.. keď Vám takýto SHIT reve (respektíve SKUČÍ!!) 88 minút po celej izbe (áno, som dosť inteligentná na to, že som si dala sluchátka a pustila čosi iné, no.. tento boj prehrávajú i PRODIGY!!) a nebyť tej lenivosti postaviť sa a prejsť šesť metrov na balkón, tento koment by pravdepodobne ani nebol napísaný a.. áno, hodnotím POSLUCH.. Ak by som si toto tu raz pozrela, prosím, rovno ma zbavte svojprávnosti.. ĎAKUJEM ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

someone 

všechny recenze uživatele

To si snad už dělaj ..... :-)))) Veverka (pardón čipmank - cožeto vlastně je? Čtěte zde http://chipmunk.navajo.cz/) hrající americkej fotbal?? Tak to je mazec i na scénáristu po lobotomii, kterej musel tenhle skvost nejspíš napsat (i když honička s motorkou a vrtulníkem ke konci filmu patří bezesporu mezi to nejlepší, co jsem v akčních filmech kdy viděl:-)))) Ovšem chápu, že je to zřejmě pro malý děti, ale ty z toho nebudou mít taky ani ...., protože celej film (pardón blbina) je zasazenej do americkýho středoškolskýho prostředí a většinu událostí, které se tam na obrazovce mihnou, nemůžou český dětičky absolutně pochopit (nejspíš ani ty americký) a žádnej normální středoškolák by na tohle určitě nešel! To jenom my dospělí blbci, potažmo naše nejmenší ratolesti, zřejmě očekáváme, že se u takovejchhle "událostí roku" budeme bavit. No zvládnul jsem to až do konce, ale musím říct, že takhle vymytej mozek bych neměl ani po shlídnutí všech dílů Esmeraldy - a to bez přestávky! (její fanoušci mi jistě prominou:-)) Hvězdičku dávám za to, že ve filmu vystoupí podle mě jedna z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti - Charice Pempengco. P.S: Slovenštinu jako jazyk mám rád, ale tady mi snad poprvý v životě vysloveně vadila! Kéž by ty čipmančí samice mluvily třeba vietnamsky - i když možná i na tenhle jazyk nejspíš brzy dojde, protože jestli se budou v příštích pokračováních tyhle potvory množit geometrickou řadou, tak bude zřejmě obsazen každej světovej dialekt:-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)

Reklama

Reklama