Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zlkoukla jedničku, přišlo mi to jako dost dobrý a originální nápad, to ale neznamená, že by měli tvůrci ihned začít s dvojkou ( o trojce už radši vůbec nemluvím...). Většina pěkných filmů nebo pohádek natočí jakoby původní verzi filmu, tedy jak by si přáli, jak by film měl začít, a taky SKONČIT. Ale "bohužel" se rozhodli, pravděpodobně kvůli sledovanosti, nuceně nastavit příběh... -_- a to už potom - slušně řečeno - není ono. ()

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nebetyčně blbej film, až mě to uráží... Tohle je prostě průser, můj odhad je, že se to nebude líbit ani dětem. Hlavně když si k nevtipným vtipům a děsnému herectví všech herců připočtete slovensky dabované chipmunčice Čiperky, kterým prostě děti nebudou rozumět. ___ Není to tak, že bych projekci prostě proseděl - doslova jsem jí totiž protrpěl! Destilát těch nejpitomějších a nejohranějších klišé z dětských/teenagerských filmů, kde jsou ale v hlavních rolí vever...ehm, chipmunkové... To by ještě snad tak nevadilo, jenže ve filmu neni špetka ozvláštnění! Nulová invence a výše jmenovaná negativa tak spolehlivě snímek posílají snad ve všech světových recenzí do hodnocení pod 30% a já se jen modlím, aby nevzniklo třetí pokračování. Problém je, že Alvin a Chipmunkové je přes 50 let starý fenomén, který má především v USA stále ještě dost fanoušků, takže i přes naprosto dementní úroveň si na sebe tento film skoro určitě vydělá... Kdo ví, jestli se za dva roky "nedočkáme" Alvina 3. Nenechte se zmást reklamní masáží, toto je jeden z nejblbějších a nejzbytečnějších filmů roku! ()

Najlvin 

všechny recenze uživatele

A je to tady! Chipmunkové jsou zase zpět a v plné parádě to roztáčejí, možná ještě víc než minule. Ovšem tentokrát na to nejsou sami, protože se na scénu dostávají i populární Chipettky, které jsou už neodmyslitelnou součástí tohohle celosvětově uznávaného fenoménu. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se po celkem zdařilém restartu přidají k původnímu triu i ony. A že to řádně oživily! Nové vtípky, komické situace a především plno chipmunkovské muziky – tak to je další díl novodobé série těchto zpívajících chlupáčů. V jádru jde sice zase o prostý a předvídatelný děj, který nijak nepřekvapí, ovšem to filmu na zábavnosti rozhodně neubírá. Vlastě naopak – s ohledem na cílovou skupinu, pro kterou jsou tyto filmy určeny, jde o další poctivou porci zábavy, kterou vám jen tak žádný film nenabídne. A to i navzdory četné negativní kritice mnoha zdejších dospěláků, jež se opět poněkud neprávem dostavila stejně jako u prvního dílu. Vždyť už samotné jádro příběhu – poslat tři nezbedné Chipmunky do školy – je naprosto šílené a samo o sobě zaručuje pořádně ztřeštěnou podívanou. A to by jste nevěřili, co všechno lze ve škole zažít, obzvláště jste-li malý chipmunk… Stejně jako minule musím ocenit i český dabing, který je opět velmi povedený. Tentokrát ale pro změnu zpestřený rovněž roztomilou slovenštinou v podání okouzlujících Chipettek, kterým takové výrazné odlišení od zbytku postav neskutečně sedne! Cením si o toho, že herecké obsazení zůstalo stejné jako minule, neboť postavy se skvěle doplňují a popravdě si neumím moc představit, kdyby je měl hrát někdo jiný… Pokračování Chipmunků je zkrátka další příjemný film plný dobrých nápadů a svěžího humoru. Pokud nepatříte mezi příliš náročné diváky a hledáte něco nezávazného k pobavení, pak je pro vás tento snímek jasná volba. Na neobjektivní kritiku vůbec neberte ohled a s chutí si tento film vychutnejte. Nejlépe pak i rovnou se svými dětmi, které budou z filmu dozajista nadšené ;-) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Upištěné zrůdičky znovu mrví hudbu." nebo "Alvin a všelék na migrénu." či "Šest důvodů, proč strčit hlavu do mixéru.", a co "Mončičáci na zteči."? ~~~ Ano, první díl se mohl líbit děckám, co prahly po plyšácích. U tohohle dílu mě ale děsí představa těch malých roztomilých dětských hlaviček s chmýřím místo vlásků, jak jimi bábetka bezbranně bouchají tu o stůl, tu o stěnu, tu o skříň a slabounké, slzičkami a nářkem zakuckané hlásky vysíleně šeptají "Maminko, už dost, plosíííím..." ~~~ Brrr, až mě zamrazilo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama