Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tehdy se říkalo: žena bez zaměstnání má dvě možnosti, manželství nebo prostituci. Deník nepíše ten, co je sám, ale ten, kdo má co napsat. Život je jiný...já chci ještě!! Co, ty chceš ještě jedno číslo? Ne, nechci jedno, ale sto!!..chci poznávat lidi skrze tělo. Hezký a erotický začátek za podpory španělské hudby, dostal tento snímek hodně vysoko. Snad to vydrží celý film. Jo a není na lahev od Coca - coly. Nymfomanii si vymysleli muži, aby se ženy cítily provinile, když překročí pravidla. Chceš radu, Užívej si života, dokud můžeš. Hezká scéna: Vize při sexu... jsi budoucnost mé minulosti a já zřejmě vzpomínka na tvou budoucnost. Chudák holka, bylo mi jí líto, měla smůlu, hlavně na muže. Byl to smutný příběh, Valerie musíš žít!!!! ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Tento zblitok splní naozaj svoj "účel", keď sa zavŕta do mysli násťročnej devy, ktorá sa práve hľadá... ešte by to chcelo spraviť podobnú snímku s fetom, popr. kobminovať... Dosť o obsahu, ešte si to pýta spetchovať formu. Kto sa díval do kamery? Film prepchatý sexom, ale žiadna scéna som mnou ani nepohla, brutálne nemastné, neslané, so scenárom od "majstra perfekta", ktorý aspoň keď promiskuitnosť považuje za bežnú normálnu vec, slovo kondóm by mal spomenúť skôr ako po polovici filmu... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Takovej film celkem o ničem, nějak jsem nepochopil, co měl film vlastně říci. Téma to bylo zajímavý, ale jako celek mě to moc nezaujalo. Za mě 35% :) ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Citlivý příběh na způsob inteligentnější Rosamunde Pilchnerové. Jen aby to byl slaďák až do konce, měla se dát do kupy s tím vozíčkářem. Rozhodně jsem tolik nečekal. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Pardon, ale kdybych se chtěla dívat jak nehezký chlap strká nehezké ženě do **** láhev od džusu tak si pustím porno a ne film. Deník nymfomanky je slibný název,který mi evokuuje zábavu,potrhlost a vtipné scény ze sexuálního života nebo nějáký pevný lidský příběh,který se dá pochopit. Místo tohoto jsem se bohužel dočkala hrůzy ve své tváři....Ženská,která se vykecává své matce nebo matce matky....Hned na začátku popisuje svůj první sexuální styk,který se troufám tvrdit nemůže napoprvé líbit žádné ženské a poté jak přiběhne za tím ohyzdným dlouhovlasým chlápkem a nadrženě ho vyzve aby jí to udělal v koupelně??KDE TO JSME?? Takhle se točí filmy?No jedna velká přehlídka sexu a to ještě sexu nehezkých lidí.Jediné co mi to dalo byl chaos v myšlenkách o stavu kinematografie jako takové i když přiznejme si co čekat od Španělska?? ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to s filmem vypadalo hodne nahnute, uz jsem si chystal odpadni hodnoceni a fraze jak to strhat. Proc? Protoze se to az prilis koncentrovalo na jakousi radoby kontroverznost, ktera ovsem ve vysledku vyzni neuveritelne trapne a predevsim pak bezpocet sex scen, ktere vysumely absolutne do prazdna. Prestoze se zde pachal fucking asi na 100 zpusobu, tak ani 1 jediny z nich nebyl zajimavy, atmosfericky, nebo cokoliv - proste zero effect. Nemluve o tom, ze hlavni "hrdinka" je jednoduse hnusna, obzvlast bez obleceni a ma priserny uces. Nekde cca v pulce to ale zacne ziskavat davky kvality hned z nekolika stran. Boze, co tady delal muj nejoblibenejsi song od Nearly - "All Is Lost"??? Kdyz se ozvaly prvni tony magicky zdistortovane kytary, nemohl jsem uverit co slysim a kdyz se to nasledne cele rozjelo ve spojeni s pusobivou spiritualni sekvenci v bordelu, tak si me Nymfomanka ziskala. Razem to zacalo byt zajimavejsi, mentalne to bylo mnohem hlubsi nez zacatek, Valerii jste zacali chapat a ke vsemu k tomu hrala vyborna dramaticka piano music. Natocit to cele o neco lepe vizualne, s vice vzrusujicimi erotickymi scenami a atraktivnejsi hlavni zenskou roli, dopadlo by to mnohem lepe. 4/10 ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Duchaplnější by pro mne byla hodina a půl strávená u porna. Ale jednu hvězdičku za konečný totální výsměch, za který vlastně ani nemůžou tvůrci, ale já :o) jo a souhlasim s tím, že hlavní hérečka je naprosto nesympatická!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že ta cesta k poznání je v tomhle případě celkem pěkně zdlouhavá, protože kdyby tomu tak nebylo a kdyby to bylo kratší, případně dobrodružnější v tom, co je zobrazováno, zaujalo by mě to ještě víc. Ale líbilo se mi to finální pochopení a smíření, tohle mi zde fungovalo, stejně jako úsměvná bonusová scéna. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že erotika ve filmu Deník nymfomanky je nějak špatná . ostatně, když se film jmenuje Deník nymfomanky, tak je zcela jasné, o čem bude. Bude o ženě, erotice a sexu a cestě té ženy svým životem. Ten sex nemusí být prostě nikterak odporný nebo nějak zvlášť vzrušující, to není cílem filmu. Je to o té ženské, která je nymfomankou a nepotřebuje se s tím nijak vyrovnávat. ()

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

Už název je zavádějící - Val tady není žádná nymfomanka, je to prostě ženská co to má ráda, v krizovejch situacích to zvládne a spoustu věcí objevuje, i když ve výsledku nezjistí nic. Neprojde žádnou změnou, jenom se schová za hlášku "Užívej si života" která se v tomhle počinu opakuje sedmkrát... --Užívej si, děvenko, života co to jde, manželství je zlo jako prostituce, kašli na lásku, obtáhni co nejvíc chlapů a když ti budou nadávat do kurev, tak se jim vysměj, protože to děláš pro sebe.-- Jenom snad takhle, lze Deník ehm nymfomanky brát a to je dost nemorální. Předtím, než mě militantní feministky potažmo holky, co se ve Val vidí, protože to maj taky rády, označí za odporného maskulinistu je nutno dodat, že kdyby se pohlaví všech zúčastněných vyměnilo (a hlavní roli hrál tedy muž), bude Deník nymfomana (nebo satyriaka když budete chtít) pořád stejnej průser. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem doufal v drama, ale bohužel... Příběh se i tak trochu dal, navíc solidní hudba a ještě lepší herečka ;) ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Je to o dylině co neví co chce, takže nic originálního takových najdem všude dost. Měla hezkej zadek a to bylo asi jediný dobrý na týhle blbosti. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to být docela dobré, kdyby nepřišel ten totálně zprzněnej konec. Co to jako mělo být? Nymfomanka se prošuká k uvědomění si, že má prožívat každý den a aby toho nebylo málo, musel jí to říct mrzák. No tak s tímhle ať na mě nikdo nechodí. ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

Film viac pre ženy ako pre mužov. Je to taká červená knižnica s množstvom erotických scén, ktoré sú žiaľ akési sterilné, nevydarené a nevyvolávajú tie pocity, ktoré by jeden od erotiky očakával. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně špatné...příběh fádní,hlavní hrdinka nezajímavá a erotika nemastná neslaná...byť mám španělskou knematografii rád,tady se jedná o obrovské zklamání... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co čekat od filmu, který je o ženě trpící nymfomanií. Sex, sex, sex. Sem tam nějaký ten "dějový zlom", které je ve většině případů strašně slabý. Mám ráda takovéto "děníkové" filmy, protože můžu nahlédnout do soukromý rozdílných lidí. A Valerie mezi tyto lidi patří. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

740. hodnocený film: Jestli si člověk potřebuje dáchnout a chybí mu trocha toho erotična, bude jistě spokojen. Nejdříve jsem si myslel, že film ode mě dostane 4* a určitě by mu i slušely, jenomže pak si řekne, že je to jen trochu povedenější eroťák a že vlastně nic jiného nenabízí. Herečka, která ztvárnila hlavní roli, je nádherná, ale ani to nestačí. 4*, nic víc, nic míň. 4* ()

Reklama

Reklama