Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(21)

Svérázná komedie sleduje dovádění jednoho typického neurotika, který má příliš bujnou fantazii. Mladý muž se snaží zvládnout svůj život, ale nějak se mu to nedaří.  Přáli jste si někdy mít v životě tlačítko, které by vždy poradilo, co následně udělat nebo říct? Přesně tohle se stává Donovi, když stojí před velkým rozhodnutím. Don je mladý muž, který má velké ambice, muž v nejlepších letech a také muž, který dokáže zkazit i ty největší prkotiny.
V každé epizodě s ním prožijete několik dní jeho života – uvidíte jak se potácí vstříc dalším výzvám nebo jen prožívá každodenní události. Když se Don ocitne v nepříjemné situaci, jeho bohatá představivost aktivuje zařízení, které mu sdělí vše, co by v dané situaci neměl říct nebo udělat. Tento seznam jako diváci uvidíte též a možná nebudete věřit, co všechno může existovat.
Když se s ním setkáte poprvé, Don se bude muset poprat s rozpaky - jak nejlépe zmizet z bytu dívky, se kterou strávil noc a nepamatuje si její jméno. Don také zjistí, jak se rozhodně nezachovat, když ho vyhodí z práce nebo jak se poprat se svým žalem, poté co mu zemřela babička. A jak se vypořádá Don s radostí nad tím, že mu odkázala svůj dům? Nijak, radost se totiž brzy změní v šokující zjištění. Babiččin dům byl plný haraburdí a nesplacených dluhů. Zkrátka Donův život je jeden velký chaos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (211)

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

I přesto, že mám anglický humor ráda, tak mi chvíli trvalo, než jsem se k tomuto seriálu ''prokousala''. Nejdříve mi přišly některé z tradičních vsuvek nechutné, morbidní a podobně. Čím déle na to ale člověk kouká, tím méně mu vadí, že u toho třeba zrovna obědvá. Co se ale anglického humoru týče - dávám raději přednost The Black Books. ()

fogs 

všechny recenze uživatele

Komentář bude obsahovat mnoho spoilerů! Řekl bych, že každý díl má v sobě mnohem více vtipu jak celá série posledních HIMYM. Vánočním speciálem končí celý seriál a je to veliká škoda. Dokonce se ještě naposled ukázala i Abby, aby celý konec ještě více zamotala, ale všechno dopadlo víc jak dobře. 9 dětí není pro Dona žádný problém a pro Eddieho zase není problém být sériovým vrahem (celou dobu se choval podezřele, "starat se" o Dona 3 roky a to zadarmo, více než divné!!), Dot ve svých posledních letech zažít menší orgie, nebo stát se drsnou bubenicí. Prostě perfektní zakončení se vším všudy. Každý díl seriálu jsem viděl aspoň 5x a stále mne neomrzel. Ale je konec a já budu vzpomínat jen v dobrém a až budeme s kamarády hrát pár z Donových parádních písní, určitě se zase zasmějeme tomu, jaký to byl Dickhead.. Farewell HNTLYL... ()

Reklama

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po první serii. Rozhodně se nebráním zvýšení hodnocení po dalších dílech :) 70 % Po druhé serii zvedám hodnocení o jednu hvězdu na slabší 4. Samantha je rozkošná! :) Druhá serie: 75 % Třetí serie je ještě o něco lepší než serie druhá. Ve výsledku jsou z toho tedy zasloužené 4 hvězdy. Třetí serie: 80% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Looser Don žije v domě po své zesnulé babičce se spolubydlící Abby, kterou údajně strašně miluje (prázdná slova) a chce ji neustále dostat do postele a Eddiem, který se nazdařbůh poflakuje po baráku a dělá různé práce, jak byl zvyklý, když byla ještě babička naživu. Miluji britský humor, ale tohle pojetí jde zcela mimo mě. Celé je to vlastně o tom, že je Don flákač a děvkař a dostává se do prekérních situací. Pak nastávají chvíle pro fiktivní scénáře ale „co by Don udělal, kdyby...“. Smůla je, že tady není čemu se smát. Neočekávejte žádné chytré dialogy nebo scénky. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný komu se první serie zdala lepší než ta druhá. Prostě Abby, je Abby. Jak už psala většina, nikdy jsem neviděl většího čuráka, než je Don. Ale ten Brit má své kouzlo. Kouzlo pobavit, a to kdykoliv promluví. Jedinou vadou je pro mě dost otravný Eddie. Ale dá se to překousnout. :-D Can´t wait another season. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Tretia séria zaznamenala za týždeň sledovanosť 1,5 milióna a bola druhou najsledovanejšou reláciou na BBC iPlayer. Napriek úspechu však došlo na BBC 3 k zmene vedenia a to nové sa rozhodlo niekoľko komédií v roku 2011 zrušiť (Coming of Age, Lunch Monkeys), k čomu patril aj tento seriál s odôvodnením: "Pre kanál to bol dobrý seriál, ale jeho čas sa naplnil." (Arsenal83)
  • V britskom týždenníku pre filmy a divadlo o seriáli The Stage napísali: "Škoda úbohej Sinéad Moynihan. Dobre, netreba ju ľutovať až príliš, pretože je nádherná a jednoznačne žiadaná herečka. Ale dostať druhú hlavnú úlohu v sitcome Ako nežiť svoj život, len aby ste zistili, že celý rozsah vášho príspevku spočíva v tom, aby ste vyzerali pekne a poskytli rozumnú fóliu scenáristovi/hviezde šou Danovi Clarkovi, to môže trochu dvihnúť žlč." (Arsenal83)

Reklama

Reklama