Reklama

Reklama

Hodujeme s Timonem a Pumbou

  • USA Timon & Pumbaa: Dining Out
všechny plakáty
USA, 2004, 62 min

Obsahy(1)

Přidejte se k Timonovi a Pumbovi, oblíbeným přátelům z LVÍHO KRÁLE, a prožijte s nimi odvážná dobrodružství plná zábavy ze všech koutů světa. Vydejte se s našimi přáteli do Francie a seznamte se se zlým kuchařem Quintem, který chce ze šnečího kamaráda Timona a Pumby uvařit chutnou delikatesu v příběhu "Faul France". Na návštěvě u "Strýčka v Rusku" se Pumba předvede jako baletní tanečník. Poté v "Orlech z Kilimandžára" mají oba plné ruce práce při hlídání jednoho malého orla. Poslední zastávkou jsou USA v příběhu "Lež jako věž". Tady se Pumba skamarádí se smradlavým broukem. Ale pak Timon omylem brouka sní...! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jedná se pouze o jakousi videokompilaci šesti epizod z původního seriálu, které mají stejné téma, jídlo..překvapivě :) Jedná se o epizody French Fried, Russia Hour, Swiss Missed, To Kilimanjaro Bird, Dont Break the China a Rocky Mountain Lie. Po zprůměrování jednotlivých dílů slabé 2*. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Jejich příhody mě baví mnohem víc, než jejich mateřský Lví král. Sice je to slabší, než Lví král 3, kde to tihle dva rozbalili, ale pořád dobrý. 73% tady sedí přesně. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade ide o sumár šiestich epizód z prvej série pôvodného seriálu Timon & Pumbaa. Je to síce príbehovo ladené podobne a epizódy boli vybrané logicky, ale aj napriek tomu mne sa akosi priečia tieto vyžmykávky starých častí s cieľom na tom zarobiť, čo sa dá. V zásade pre toho, kto videl seriál, to nemá absolútne žiaden význam. Tí ostatní sa celkom pobavia, ale skôr by si to mali pozrieť s najmenšími. 45 % ()

Reklama

Reklama