Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování je mnohem povedenější než první díl aspoň co se do propracování děje a drsnosti. Tentokrát jedou do Vegas dva páry či přesněji jednoho naberou cestou, porouchá se auto kdesi v poušti a tak jdou k baráku, který vypadá jako dlouho opuštěný a najdou tam jiný auto zachovalý a pojízdní, a tak si ho půjčí s tím, že ho hned vrátí jak si seženou jiný a pro jistotu nechají tel. číslo na vratech , aby majitel věděl kdo ho má. Jenže majitel je Rusty Nail a vidí je. Nejdřív v hospodě unese jednoho maníka a pak ostatní vydírá po jedné chce, aby si uřízla prst, protože ho před tím na něj ukazovala. Trojici nenapadne nic jiného než jet do krematoria či patologie a uříznout tam prst mrtvole (poněkud mě překvapilo jak věděli hned kam mají jet, když byli daleko od domova) Rusty hned ví , že prst není pravý jelikož je nejspíš viděl (jak mohl být na x místech nechápu). Pak donutí druhého kluka udělat ze sebe šlapku a jít mezi lůzu téměř na jistou smrt samozřejmě se pohádají s holkami jelikož on to udělat nechce ,ale jedna z dívek ho donutí. A tak má Rusty dalšího . Pak si počká na holky a zmasakruje je náklaďákem (aspoň si myslí, že je po obou) A začne hrát drsnou hru kostky s kluky, hodně drsné. Když pak zbylá dívka se s Rustym vypořádá je tu velká nelogičnost vše se odehrává v noci ona sedna do náklaďáku a jede od Rustyho baráku pryč, ale Rusty je kupodivu na střeše vzápětí prší (na tom by nic nebylo divného), ale další střih a je tu ráno a ona s chodí Rustyho i s autem ze srázu jenže? Vzápětí za ní přibelhá její přítel, který zůstal ve vleku u baráku a ten je taky v povzdálí vidět. Není mě jasné kde teda jezdila, že je neustále u baráku (že by dokola? Ale to by musela hodně dlouho jezdit i s Rustym, takhle rychle úsvit nemůže přijít) tohle mě přijde nedomyšlený. A mimochodem za světla není po dešti ani památka všude je azuro. Ten ironický konec byl jasný, přece musí zůstat možnost pokračování. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po tajemně temné, ale nedotažené jedničce, mě zajímalo, s čím se vytasí hororový specialista Louis Morneau. Ten přišel s daleko říznějším a nápaditějším koktejlem než byla jednička. Prostě čtveřice mladých lidí, která měla v plánu užívat si v Las Vegas, vůbec neudělala dobře, že si bez dovolení vypůjčila ze zdánlivě opuštěného domu auto jako náhradu za jejich pokažené. Tohle auto patří maniakovi-kamioňákovi Rustymu a ten chce za výpůjčku oplátku v podobě plnění mnoha různých zvrácených úkolů. Poté, co unese přítele jedné z mladých dívek, začíná hra kočky s myší, protože zbylá trojka netuší, jak maniak vypadá a kde se právě nachází. A když nesplní nějaký úkol, tak uneseného mladíka zabije, navíc kontakt s šílencem probíhá jen přes vysílačku v autě. Solidní námět z jedničky byl naplno využit až zde a spousta nápaditých scén působí až absurdně, ale současně velmi mrazivě vzhledem k tomu, že pocit ohrožení je zde intenzivní a znásobuje ho fakt, že zvrhlíkovi divák nevidí (podobně jako v jedničce) do tváře. Na námět z jedničky tvůrci postupně navlékají řadu originálních scén (například úkol, ve kterém se do té doby frajerský Nick musí převléknout za transsexuála a jít koupit drogy od nebezpečných dealerů, nemá obdoby )a film dokonale šlape až do nervydrásajícího finále, které naznačuje, že by v budoucnu mohla přijít ještě trojka. Jestli bude takto kvalitní, tak se jí vůbec nebráním. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-kanadský snímek „Jízda do pekel 2“ je přesně z těch filmů, kde už od začátku vím, že mě bude iritovat se na ně dívat. A jo, přesně k tomu došlo. Postavy mi byly tak protivné, až jsem doufal, že všechny zemřou hned na začátku v nějaké hromadné dopravní nehodě. Bohužel se tak nestalo. Dá se to vydržet, jsou tu sem tam dobré nápady, ale byl jsem rád, že to skončilo. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Film už nemá ten originální děj, ale i přesto jsem se bavil od začátku až do konce. Začátek byl docela nudný, ale začalo se to parádně rozjíždět. Nechybělo napětí, akce, dramatická hudba, ani mrazivá atmosféra. Dvojka byla rozhodně o něco drsnější - možná některé scény nemusely být tak drastické - ale i tak se mi dvojka líbila. Docela povedený horor - dávám 75%. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Vrahové jsou prostě nesmrtelní. :D Nakonec může být člověk stejně zklamaný! Nasáklé krví to opravdu moc nebylo, podle mě slabota než v jiných zombie ''trhácích'' ( zdali se to tak dá nazvat). Dá se říct, že občas to stupiditou a naivitou herců jenom vřískalo...'' musíme dělat co řekne jinak ho zabije''.. a tímto stylem dostane nakonec stejně všechny :D Občas sem se zasmál, oproti jedničce to bylo slabší v ději, ale co se týče té brutality tak zde se jí člověk dohledá víc než v předchozím díle. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama