Reklama

Reklama

Chcete být milionářem?

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2000, 45 min

Chcete být milionářem? Úspěšná soutěž, kde můžete své znalosti proměnit za skutečně velké peníze. K dispozici máte tři nápovědy (pomoc publika v sále, 50 na 50 a přítel na telefonu), pokud nevíte jednu ze čtyř nabízených odpovědí na danou otázku. V celé škále otázek jsou tři záchytné body, což znamená, že ona částka soutěžicímu zůstane. Věřte, že Vladimír Čech (Martin Preiss) nejednoho člověka na "horkém křesle" zviklal. (cheyene)

(více)

Recenze (300)

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Na 4* to sice není, ale v porovnání s jinými pořady garantující rychlou výhru, je tohle vlastně něco jako erotický film mezi německým fekálním... ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Charisma a důvtip Vladimíra Čecha z tohoto pořádu udělalo asi nejkoukatelnější vědomostní soutěž v celé české televizi. Někdy tam byly dost napínavé momenty a závity si tu procvičí nejen důchodci. No takže se od ostatních komentářu ten můj moc neliší. Čech byl prostě jako moderátor famózní. ()

topi80

všechny recenze uživatele

V podstatě velmi jednoduchý koncept pořadu, který není nikterak výrazně geniálnější než AZ kvíz, ale velmi dobře fungující. Uměle šroubované napětí funguje velmi dobře, a přidá-li se k tomu dobrý moderátor (ono se zdá, že na tom nic není, ale srovnejte Vladimíra Čecha s jeho nástupci), vydržíte to po nějakou dobu pravidelně sledovat. Po delším časovém úseku už je to samozřejmě nuda. Inovovat není co a návraty po letech u něčeho, co už všichni důkladně znají, fungovat nemohou. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem moc rád sledoval už na Nově a později na Telce, a dokonce i na YouTube (kde jsem byl schopen zkouknout snad i pět dílů za sebou). Hodnotím hlavně díly s Vladimírem Čechem, ty ostatní moderátory si moc nepamatuji. Rád si v duchu vymýšlím vlastní otázky a hrozně mě to baví, ale nevím, jestli bych měl odvahu jít do studia. Ta ostuda, vypadnout na první otázce... ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si nenechal ujít ani jeden "díl". Postupem času Milionář zapadl do šedi průměru a po odchodu Vladimíra Čecha začal zabřehávat do bahna nudy. Málokteré soutěži se vyhne, aby byla napínavá a divácky atraktivní nějaký delší časový interval. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

V počátcích byl "Milionář" mou oblíbenou televizní soutěží, která nepostrádala tu správnou dávku napětí, nervozity a nejistoty. Postupem času díky rutině a především změnách moderátorů mé sympatie radikálně klesaly. Z Chcete být milionářem se stal kult, který inspiroval i oscarový snímek roku 2009. A to se žádné televizní soutěži dosud nestalo. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavný pořad, vzpomínám si, jak sem dojel v pátek z Prahy ze školy ve 20:30 a ještě sem stihl pár otázek doma u TV. Bohužel postupně mě štvalo to protahování a rozvláčněnost, prostě neubíhalo to. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení se týká pouze dílů s Vladimírem Čechem (čest jeho památce), který byl skutečný profesionál. Od barvy hlasu, přes improvizaci až po vyhýbání se klišovitým frázím, to vše mu šlo perfektně. Mnohdy dokázal člověka dost napnout. Dalším kladem byli soutěžící. Někdy typy, kterým jste to přáli, někdy tupci, co se nedostali ani na první záchytný bod. Mnohdy jsem se divil už při výběru soutěžících, kteří nebyli s to seřadit jednotlivé dny v týdnu po sobě. Prostě kultovní záležitost, která mě provázela tři roky. Jo, jinak nesmím zapomenout na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=Dre_16NGoug ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem unikátní soutěžní pořad, kdy zde člověk mohl vyhrát částku mnohem vyšší, než v ostatních pořadech tohoto typu a také ono napětí, které se mohlo krájet. Vladimír Čech opravdu jako moderátor dokázal tenhle pořad vynést do správných výšek. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama