Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plavba vlnami hudebních novinek. Hitparádu domácích a zahraničních klipů uvádějí Aleš Juchelka a Richard Krajčo. (Česká televize)

Recenze (114)

H34D 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak v počátcích mých teenagerských let jsem preferoval Eso a to zejména kvůli lepšímu bodovacímu/hlasovacímu systému (i když je fakt, že já nikdy nehlasoval) a výběru písní, které se budou hrát. Ovšem ve prospěch Medúzy jednoznačně hovoří přijatelnější úroveň, Eso je skutečně ještě víc puberťácké, než sami puberťáci, kdyžto Medúza je prostě pořad pro mladé... Ale ať už to nebo to, oba pořady jsou pro mě zabité díky neustálému pickování jen a jen mainstreamových a popových písní. 4/10 ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Oblíbený hudební magazín, který mě taktéž podobně jako např. Eso, provázelo mým raným dětstvím. Pořad jsem měl díky jeho kontraknosti, informovanosti, stále jiné dekoraci a mnohdy zajímavějším obsahu, mnohem raději. ps: V jeho počátcích, snad co si pamatuji vysílalo živě a tehdy zbrusu s ryze ženskou moderátorskou dvojicí. Kde že jsou ty časy:-)? Halóó tady Medúza:-) Za starou bych možná ještě jednu přidal. Krajčo mi tehdy ještě nevadil, dnes ho nemůžu vystát.. ()

Reklama

AldousSnow 

všechny recenze uživatele

V ČR se hudebním magazínům a pořadům nevede, proto je až těžko uvěřitelné, že medúza funguje už od roku 92. Snaha se cení, jinak novinek z aktuálního světa hudby je opravdu pomálu. A co měly znamenat ty neustále výpadky volajících?! Aspoň že nám medúzu začala uvádět Klára Vytisková, na tu se přece jenom dívá lépe, než na Krajča. ()

Schkeble 

všechny recenze uživatele

úplně boží nostalgie. doteď si pamatuju tu kreslenou ponorku a týpka co vypadá jako živá replika barneyho gumblea ze simpsonových. naštěstí si nepamatuju, jestli se moderátoři pitvořiil nebo byli jinak trapní, ale jen mám v hlavě ty bangery v podobě rozjezdu lady gaga pp  p pp poker face papa poker face mamamamá ()

creTin 

všechny recenze uživatele

S příchodem Výtiskový a Nastyho se z toho stala připitomnělá infantilní talkshow. Chvíli se mluví o tvorbě přizvanýho interpreta, ale pak se přejde do roviny: "Jakou desku by sis vzal na opuštěnej ostrov?" případně ještě hůř: "Je lepší řízek nebo bábovka?" Chápu zacílení na mladýho diváka, ale snad ještě nemusíme předpokládat, že se jedná o nesvéprávnýho idiota. Pokud host sám o sobě nemá co říct, je to o ničem. Moderátoři totiž ve vedení rozhovoru obvykle převádí hodně velkej fail. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Krátce po nástupu do role moderátorky byla Kláře Vytiskové přidělena učitelka češtiny, protože její mluva byla až příliš pražská“ a navíc do ní občas z angličtiny aplikovala přízvuky na špatné slabiky, na což byla zvyklá ze zpěvu. (JoranProvenzano)
  • V pořadu vystupuje v době uvedení teprve tříletá Celeste Buckingham, později známá zpěvačka, která ztvárnila také několik filmových rolí. (M.B)

Reklama

Reklama