Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (259)

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Omlouvám se, nerada bych sem tahala osobní problémy, ale v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, že bych zbytek života strávila se svým manželem." Rozpadá se vám manželství? Tak si nechte od správných chlapců z FBI zorganizovat zájezd z New Yorku do vidlákova zvaného Ray ve Wyomingu. Je tam sice nesnesitelný klid, čistý vzduch bude ničit vaše zamořené plíce, komunikační technologie vám nebudou dostupné, ale za dohledu zvídavých medvědů se zase dá bez problémů vzkřísit umírající vztah. Já mám snímky tohoto typu rád, při uvolněné zábavě jsem ochoten odpustit i nedostatek invence a dětinským protestem proti zdejšímu lakomému udílení hvězdiček jsem dokonce plánoval přihodit ještě jednu hvězdu nad plán, ale tak moc jsem se zase nebavil. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

ale no toto - vôbec nie také zlé: ja, starý nepriateľ amerických romantických komédií, ktorého hugh grant doposiaľ ani raz neokúzlil a čaru sarah jessicy nepodľahol, musím konštatovať: aj keď originalita nie je v prípade tejto nenápadnej romantickej komédie devízou a všetky klišé žánru sa tu napokon prepašovali, ja som sa zabával, dávka humoru a vtipných replík (prevažne na konte hugha, ale po jednej, dvoch mali aj ostatní) veľmi potešiteľná, myšlienka (aj keď pekne americky zabalená a naozaj stokrát videná a neinovovaná) nadávkovaná slušne a nevtieravo a v podstate príjemná (dokážem sa s ňou stotožniť) a v neposlednom rade: aj ten hugh si konečne ku mne našiel cestu (alebo ja k nemu) a aj tá sarah mi vyjavila svoje čaro: nie je veru márna. najväčší klasik je ale aj tak sam elliott, večný kovboj, ktorý podľa mňa je oveľa viac kovboj, ako john wayne a clint eastwood :) ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker je podle mě jedna z nejhorších a nejotravnějších hereček, která měla to štěstí, že se udělala na jednom seriálu, kde jí role prostě sedla. Matka, která chce dítě, ale má s manželem krizi, která se má napravit tím, že jsou v programu svědků, je v jejím případě otřesná, a Hugh Grant to nezachrání. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama