Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Existence Fanynky a toho červeného ušatého skřeta Filípka je mi opravdu záhadou. Jako by nestačil ten bambula František, který mě iritoval už za mého dětství. Co se pamatuju, je to pořad převážně pro ty menší děti, proto nerozumím nynějšímu výběru pohádek. Kam se poděl Noddy, pošťák Pat, různé večerníčkové pohádky, Bali nebo třeba prasátko Pepa? Místo toho se tam teď vysílá norský blábol o dvou dětech s oživlými plyšáky a nudná pohádka o psu Barykovi, který vypadá, jako by ho nakreslil pan Josef Lada. Změnu moderátorů však chválím. Michal, Jitka a babička mě nudili, sledovala jsem jen s Dádou a Majdou. Lucka a Matouš jsou příjemné oživení. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu,že je to pořad pro děti a nejsem cílová skupina,ale takhle ne. Moderátoři jsou příšerní a neskutečně přehrávají a celkově mě příjdou,že mají inteligenci slepičího exkrementu. Navíc pokud se budu chtít podívat na pohádku pustím si Nickelodeon nebo Disney Channel tam vydržím cca 3 minuty reklam a nemusím poslouchat tady nějaké žvásty. ()

Reklama

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

JOOOO! Tenhle seriál je absolutní nářez!! Poslední díly sice trošku zaostávají ale i tak má Magic Kindergarten absolutně pomalé tempo a tisíce rad do života!!!!!! Když zkouknete všechny epizody alespoň prvního roku vysílání,,, máte zaručený bohatý život!!!! Kromě absolutně přehrávajících a tupohrajících herců tu máme totálního drsňáka Františka Beznohu a jeho gang trpaslíků!!! Kdyby tohle běželo v kině, nenechám si ujít ani jednu zatracenou epizodu!!! A to do kina moc nechodím!! Tahle show je vlastně totální masakr pro blázny a doporučuji si vám koupit necenzurovanou verzi - to pak bude teprve zábava. Pro děti tohle 100% není ale můžete jim alespoň pustit francouzskou vykrádačku tohoto pořadu!! Objektivně za 6* bohužel jsem se překlikl na 3* a jsem líný to spravit. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jak já ten pořad milovala, když jsem byla malá! Když se začala Kouzelná školka vysílat, byla jsem právě v tom ideálním věku a vyrůstala jsem na ní. Po letech to ale zmizelo. Nemyslím si, že by to byla moje vina, že bych už moc vyrostla, ale změnou moderátorů (či jak jim mám říkat) se to strašně pokazilo. Na pana Zindulku ani Kostelku se (při vší úctě) prostě nedá ani zdaleka tak dobře koukat a tři změny interiéru a stylu (copak nikomu pořád nedochází, že děti chtějí všechno pořád stejné, aspoň dokud to funguje?!) to strašně shodily dolů. Škoda, protože jako předškolní a školní holčička jsem ten pořad vážně zbožňovala. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro děcka možná fajn pořad, ale když si vzpomenu na ty – jenž jsme sledovali my jako malí caparti, tak je to jen slabý odvar. Přibylo trapnosti a kvalita šla taky rapidně dolů. Svého času se to Magdalena Reifová ještě snažila jakžtakž držet nad vodou, ale postupem času se z toho stala jen další pitomost na České televizi… ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Michal Nesvadba s nápadem na gag se samolepící barevnou páskou přišel v obchodě, když pozoroval muže, kterému nešlo zabalit balík. Gegy se samolepícími barevnými páskami předvedl v roce 1997 na festivalu v Japonsku a měl tam velký úspěch. Na světě prý nikdo nic podobného nedělá a Michal umí s lepicí páskou udělat cokoliv a kdykoliv. (TomasSlach)
  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)

Reklama

Reklama