Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nabité, svižné, Meryl je boží a Baldwin už není to, co býval, je to spíš tlusťoučký medvídek, ale pořád to do sebe tak zapadá. Rozhodně koukatelná komedie. Ale k příběhu: cožpak nemůžeme udělat chybu? I dvakrát? Už nebude nikdy odpuštěno? Celý film mi v hlavě blikala světélka naděje, aby pak zhasla? Ten konec měl být jakože happy end? Tak to teda bolí.. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Velký film! Nejen svojí délkou, příběhem nebo obsazením. Celkově působí jako film na úrovni, který neuklouzává na hloupostech a je tak nějak o dospělých pro dospělé a dospělejší. Vyvarovává se přehnanému klišé, možná až na ty rodinný plačky v podobě třech dětí a jednoho zženštělého snoubence. __ Baldwin stále šarmantní elegán a gosh, kolik má ještě vlasů ve svém věku?! Takhle chci taky dopadnout :-) Meryl Streep je fakt paní herečka a skvěle se s exmanželem doplňovali, ale její přehrávání v komediálních rolích mne fakt docela bolí. Čeho je moc, toho je moc. A čeho je moc, toho je příliš. A že by Steve Martin přecházel z "dělám ze sebe úplnou píču" na "dělám ji ze sebe jen občas"? Rozhodně mi bylo jeho rozpoložení sympatičtější než obvykle. A ty scény s ganjou jsou tím nejlepším! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemná a sympatická romantická komedie někde na hranici středního a důchodového věku. Tam, kde se normálně pohybují herci do "třicítky" se tentokrát prohánějí herci, kterým není pod padesát. Příběh je jednoduchý a v podstatě je o tom jak starší žena dostane "na stará kolena" choutky a zaplete se se svým exmanželem, který jí před lety vyměnil za mladší verzi a do toho se do ní bláznivě zamiluje starší architekt, který jí vylepšuje dům. Škoda zbytečně přepálené stopáže a pár pomalejších částí jinak se jedná o povedenou romanci, která převážně díky hercům (stalé slušná Meryl Streep, tělem a celkovou podobou legrační Alec Baldwin a megasympaťák Steve Martin) a zajímavému příběhu potěší. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já se stím srát ovšem nebudu. Spoiler: Celý film čumíte jak Streepova dělá nějaký píčoviny, asi už senilita klepe.. ne počkat, asi už senilita dávno vešla do domu. Alec Baldwin tu nikoho při natáčení neodpráskne.. nuda. Steve Martin neni herec, měl jít spíš makat do globusu do skladu a jezdit s paletákem a ty xichty dělat na skladníky. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Proslýchá se, že ratingové ohodnocení R, tedy mládeži do 17 let přístupný jen v doprovodu rodičů, obdržel film od Motion Picture Association Of America především kvůli scéně s marihuanou. (Missa08)
  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)
  • Ve scéně na konci filmu, kdy sedí na lavičce Jane (Meryl Streep) a Jake (Alec Baldwin), se několikrát změní zavěšení řetězů na lavičce. Někdy je zadní rozdvojení jednoduché a někdy zdvojené. (Lobobo)

Reklama

Reklama