Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

musim jít proti většině a kritizovat závěrečnou bitvu, respektive co se tam dělo za blbosti, myslel jsem že koukám na GOT ne na “postradatelní” protože normálně by umírali hlavní postavy jako jablka a ne že by byli nesmrtelný jako stallone kterej zabije milion nohsledů a má sotvá pár škrábanců... fakt mě naštvalo že neumřela aspoň jedna hlavní postava, co to jako bylo ten konec? Jaime se řítí na draka a někdo po něm skočí a spadne do vody, wtf.. to fakt do GOT nepatří, jinak denino ,,drakárys'' mi přijde spíš cringe než epický, 3 hvězdy za jeden z nejmrazivějších build-upů před bitvou ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri epizódy po sebe tu máme stále väčšie a väčšie vojnové scény a čo viac si od fantasy seriálu priať. Našťastie ale funguje aj komorná zložka, pretože sa po dlhom čase stretáva viacero súrodencov, čiže ide o ďalší míľnik, ku ktorému dej celý čas smeroval. V druhej polovici sa už rozpúta vojnové peklo, umocnené neustálym chŕlením dračieho ohňa. To som zvedavý, kam chcú tvorcovia túto sériu ešte vygradovať. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se při psaní čtvrté epizody opět vrátili k osvědčeným hovorům o ničem, v nichž vyniká zejména Malíček, aby si divák našel i něco pro zasmání, postavili Aryu s její Jehlou do cvičného souboje proti Brienne s jejím jedenapůlručákem, Arya však v sobě nezapře Starka a v klidu údery vykrývá. A teď pozor!! Spoiler jak hovado!!! Hádejte, kdo se neutopil? A Emmy za nejlepší seriálovou robinsonádu získává.... Bronn! Šmarjá, to byl zas srágol. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé vidíme draka v Západozemí v akci a nejde si nestěžovat na bravurně zvládnutou ohnivou bitvu, kterou můžeme srovnávat s Černovodou, možná i lepší. Arya ukázala, co za ku*evskou badass je, a Malíček má v kalhotech plno. Problémem je u tohoto dílu příliš krátká doba, dostaly jsme hype, který byl prakticky hned v zárodku utnut. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)

Reklama

Reklama