Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden musí vlastně obdivovat, jak silnou fanouškovskou základnu něco má, že milovníci odpustí svým favoritům i ty nejzákladnější dějové prohřešky, kostrbaté skoky v čase a opravdu komicky špatné ne/využívání draků (a vlastně nakonec i jejich nadbytečnost, což v rámci bitvy platí pro většinu postav). Souhlasím, že při maximálním napojení na postavy to může mít emocionální sílu. Ale nejlepší bitva filmovo/televizní historie? Nenechte se vysmát. Tomu se tenhle mizerně sestříhaný, problematicky nasvícený a graficky nevyvážený souboj vážně ani neblíží. Pán prstenů je úplně, ale úplně jiná liga. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je opravdu vtipné číst tu ty hanlivé komentáře od rádoby odborníků. Evidentně má většina obecenstva haprující monitor, takže buď si stěžujte u výrobce nebo jste banda bambusů, pokud si neumíte nastavit jas. Co se předhazovaných příběhových děr a nedostatků týče, zřejmě tato holota zde zírala jen na sled obrázků a nedala si ani zbla dohromady, jak z předchozích dílů, tak z vyplynuvších situací a daných možností. Nebudu ty lítající lejna nadále pitvat. Třetí díl je hotový masterpiece jak na poli TV show, tak kinematografie jako takové. Celou dobu mě poléval studený pot a husina zároveň, zpocený ruce, rozšířený zornice a zapomínání dýchat, tomu moc nepřidávaly. Nic tak silného jsme tu dosud neměli a jako drakomil si navíc fakt chrochtám. Uchvacující hudba, pohlcující ticho, vygradovaný pocit beznaděje a hutná temnota. Pro ty, kterým přišla temnota příliš temná, mají nejspíše zatmíno na mozkovně. Not today! ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Endgame WHAT?! Všechny ostatní filmový bitvy včetně Pána prstenů WHAT?! Necelá hodina a půl zadržování dechu, neustálého mrazení v zádech a naprosté nevíry z toho, co se mi dělo před očima. Tohle je teprv definice epičnosti. Sapochnik se zase překonal. Jestli jsem něco potřeboval vidět předtím, než umřu, bylo to tohle. 11/10 ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Já byl teda zklamanej, jako největší bitva na kterou seriál láká publikum pomalu 8 let, a skončí během 1 dílu? Navíc celkem nudnýho dílu, plnýho absurdně nepochopitelnýho chování postav. Třeba proč drak nočního krále nebyl 90% stopáže využitej? Jako na co si ho syslil, nebo nechápu.. Stejnej problém na opačný straně, mají 2 draky který spálej desetitisíce chodců za minutu a jsou vůči běžným chodcům prakticky nezranitelný, protože lítaj vysoko nad nima, a oni do prvního boje pošlou zbytečně desetitisíce vojáků, jenom aby diváci viděli jak zhasínaj louče a draky nechaj lítat někde strnanou nevyužitý? Nemluvě o tom že 3/4 dění nebylo vidět (a to sem šteloval jas na maximum), protože (zřejmě aby se ušetřilo) se vymyslelo že bude celý díl tma, a tam kde tma být nemůže bude alespoň mlha, takže kompars nemusí bejt tak velkej a digitální efekty taky ne, protože V MLZE STEJNĚ NENÍ NIC VIDĚT, chyběl tam už jenom rákosníček se svejma sedmi pubickejma chlupama na hlavě. Taky chybělo vysvětlení proč Nočního krále nezničil oheň, pochopil bych kdyby byl král přeměněnej targaryen, ale to by to tam nejspíš řekli, takže zřejmě to bylo jen účelové řešení scénáře, aby ho nebylo tak jednoduchý zabít. A když už jsme u targaryenů, tak není Honza Vločka náhodou jedním z nich? Takže pro mě nepochopitelně nevyužita tato jeho vlastnost, když byl v obležení chodců. Prostě teta to měla celý sežehnout a bylo po problému, to se ale nestalo, kdyby to tak bylo tak mu shořelo oblečení jako tetce v s06e04. A poslední věc která tahala za oči, že veškerý hrazení tam bylo ze dřeva, jako věděj že je zabije jen dračí sklo a oheň a nikde ani náznak po nějakejch nastraženejch bodcích (kromě toho co měli v ruce) z tohohle materiálu, nebo jámy s kůly, cokoliv. Prostě je z toho opravdu cejtit, že film dalece předběhl knižní sérii, protože tahle sezóna už vyloženě mele z vody. Jo, a jinak málo kdo to ví ale čtvrtej díl (S08E04) se točil loni v česku v albertu, takže kdo by chtěl, ke stažení s předstihem zde >> https://streamable.com/makfk ()

Sidonka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se všemi kritickými komentáři, argumenty a připomínkami naprosto souhlasím. Je to opravdu slabé a dopředu slibovat divákům, že uvidí nejlepší filmovou bitvu všech dob byl vážně přešlap, na který si již delší dobu dosti bezradní tvůrci definitivně naběhli. Osobně nejsem fanouškem válečných scén a akčních kousků, ale porovnávat tohle s povedenou, sugestivní Bitvou bastardů nebo bitvou o zeď a ještě tvrdit, že tohle předčí vše dosud viděné, je už naprostá ztráta soudnosti. Nechci kazit dojem těm, kterým se zakončování seriálu líbí (nebo tento díl ještě neviděli). Za mě osobně však musím říci: "Tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným." Hra o trůny, kterou jsem dříve znala, je už zkrátka nějaký čas mrtvá. Obávám se, že už nadobro. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama