Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

a nemusíš si z toho nic odnést, může být dál nasranej a nasraně, můžeš všem ukázat, jak seš nasranej a napsat další slohovou práci. A pokuď si z toho, teda nic nebudeš odnášet, tak to je asi všechno. 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

meleš naprostý hovna, ty ses vyjádřil primitivně "o rockstaru si myslim svoje" a né k filmu..já rozebral princip jak se dnes tvoří hry a navázal na to, jak to dnes dělaj studia, čti pořádně. až na to, jak ses vyjádřil jen k rockstaru samostatně, já na to navázal tou hrou. zase o mě šíříš bludy a to mě štve. nejsem vůbec naštvanej a nic mi ted nepije krev, nevim co si to dovoluješ o mě tvrdit takový nesmysly. jen jsem s tebou debatoval a nechápu proč mě srovnáváš s někym, koho neznám

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Za titulky bude jistě carnage....ale aby to nedopadlo jako na konci ligy kde je scénka která dost možná nebude mít do budoucna význam. Jistě scénka navnazuje na pokračování kde může být carnage ale bude vůbec pokračování?

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

tak já hlavně nechápu, proč zde vypisuješ tyhle slohové práce, chápu že ti všichni křivdí a všechno tě sere, ale tohle je k diskuze k filmu, k Venomovi, mám ho docela rád, zkus mi nezahltit svými zraněnými citečky. A místo toho, aby ses bavil k tématu, nebo co s tím souvisí https://www.youtube.com/watch?v=Q0LBT5WNJWc tak tady odbočuje úplně mimo, ale úplně, chtěl sem ti v rámci možností odpovědět, ale když sem viděl kam se to řítí, raději sem zatáhl za tu brzdu, prosím nesnižuj se na úroveň bigsawa, prosím. Víš kdyby ses, chtěl bavit jako mm13, tak úplně v pohodě, ale buď si byl nasranej, nebo tě něco sralo, a všechno bylo posraný. Zkus nebýt takovej, jo ? Super :) 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Je, ale od tří různých studií. To je jakoby Disney mělo právo na jedie, Sony na Sithy a Warner třeba na Starou republiku každej by chtěl točit a točil by a bylo by ročně mnoho filmů ze světa sw na sobě nezávislých....to je to samé. Dc má tu výhodu že svoje postavy v minulosti nerozprodal atak jsou všichni u warneru

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Když ho baví hrát? Přece to, že se venom podělal nemůžu házet na hardyho? :D

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak pokud tě to nezajímá, příště mi to laskavě řekni, abych zbytečně nic nepsal. Tim, že reaguješ na moje dialogy, to chápu tak, že tě ta debata zajímá.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

je velice ironické, že to říká někdo, kdo má na sobě právě má spodky s Yodou a nebojí se bránit Se před okolními silami, nutno říct, že to dělá dnem i nocí. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Víš co, povim ti tohle.

 

Oni odložili vydání GTA 5 o asi tři čtvrtě roku, aby mohli vyladit optimalizaci. Na notebooku, co má 4 gb ramku a 2,7 ghz, 2 gb vram, jsem si zahrál stovky hodin na gta 5, hře kde je asi 200 aut a každý z těch aut má vlastní, funkční palubní desku s ruční brzdou a tachometrama.Ta hra je pořád masivní a obří, s úžasnou grafikou a to, že ta hra běží líp, než gta 4 a má to stejný engine, o něčem svědčí.

Odložili i ten western a to chtěj dát jen na konzole, ale dávaj si na tom záležet. Což nemůžu říct o ubisoftu, kde se mi trhal i blacklist, kterej měl spíš realistickou a průměrnou grafiku o proti open world hře, která má obsah na stovky hodin. Pečujou o tom jako o miminko a víš co?

 

Když nepočítám 2D gtačka, tak každý gta vydrželo konvert na jiný konzole, i na modernější. od 3tího dílu, až do san andreas. Máš to na mobil, tunu konzolí. Můžeš tohle říct například u need for speed, nebo tak? asi těžko :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

ono je úplně jedno jak je to kvalitní.hlavní je kolik to zase hodí masňákům do kapse.Někdo je živit musí v Holybůdu.Mají tlusté pupky.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Umí dělat hry :-D

rockstar je pořád áčková liga. Pětka má třeba jiný přednosti o proti SA, ale nemá ty moje oblíbený a vše je dělaný pro online hraní. Jinak jo, watch dogs 2 vypadá fenomenálně též a miluju sleeping dogs, to jsou pecky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama