Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

 Co je vůbec silnější Spidermanovo schopnosti nebo Symbiont? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Script

no já jsem rád že neukázali hned všechno a nechávají si esa na plnohodnotnej trailer, kde snad ukážou jak Venoma tak Carnage...trochu mi to ale nesedí věkově k Parkerovi, ti dva by měli být přibližně stejně staří

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Script smazal svůj příspěvek.

Uživatel Script smazal svůj příspěvek.

Uživatel Script smazal svůj příspěvek.

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Ukázali hlavne to že Hardy je v tej roli namakany aj bez symbiota a nič podstatne a klúčove  z deju som si nevšimol takže za tento teaser veľké plus.

na příspěvěk reagoval Ratemus

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Jeden z dôvodov bude zrejme aj CGI ak by ho teraz ukázali stalo by zrejme za h....

Myslite že v tej druhej nádobe (alebo ako to nazvať)  ktorú celu neukázali mohol byť carnage?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Hardy je výbornej a vypadá to slušně, navíc tenhle (ne)trailer nemá nic ukázat 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

RKBoy

To nevím, co kdo čekal, já zatím dostávám to, co jsem chtěla. Na další barevnou Marvel estrádu s vykradačkou dalšího slavného hitu a kulhavými fóry aka další přehypeovaný hovno jsem fakt náladu neměla. Absence ukázky obleku mě taky neštve, na to je ještě času dost.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Z těmi vyloženě špatnými trailery se doslova v roce 2018 roztrhl pytel... Co to zase je? 

Parodie na HULKA?  O_o

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Doufejme, že bude aspoň R-ko. Takhle nevím. Připomíná mi to Bourna, Život a Power Rangers. Snad se to žánrově vyhraní :)

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Hardy funguje a vypadá to celkem dobře, ale trochu ho ukázat mohli teda. A mohli by tomu hodit eRko, pak jim to neukázání odpustím klidně až do premiéry. 

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama