Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Master19 

všechny recenze uživatele

Tak ta jedna hvězdička je... tramtadadá... za závěrečné titulky, u kterých jsem se poprvé od začátku filmu pobavil: Furry lagoon nemá chybu. Ale kdo má nervy na ty titulky čekat celý film, že? Jinak je to opravdu přihlouplé, banda pitvořících se postaviček, slizký Matt Bieber-Prokop, low-endově animovaná zvířátka... Špatné. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům pro šestileté děti. Ba naopak, tvrdím, že těch dobrých (vlastně i průměrných) se v současnosti točí zoufalo málo. Chlupatá odplata má být jedním z nich, ale hned na úvod říkám, že spadá do kategorie průměru. Při hodnocení jsem se snažil naslouchat svému infantilnímu já, kterému se první polovina opravdu líbila a skoro nabylo dojmu, že Hon na myš získal rovnocenného souputníka. Bohužel, v druhé polovině se pokazilo vše, cose pokazit dalo. Závěr, kdy se ti hodní spojí proti těm zlým a vyženou je z města, je opravdu špatný a taneční scénou režisér Kumble rozcupoval na cucky dosavadní spojenost s věrohodnou animací zvířátek. Hlavní hvězdou Chlupaté odplaty je bezesporu Brendan Fraser, kterému stačí po celou dobu jen ječet, smutně koukat nebo se idiotsky usmívat. Přesto to byl z mého hlediska právě on, kdo utáhl celý film a pohled na něj byl rozhodně sympatičtější než na zmatenou Shieldsovou, revoltujícího synka nebo über zloducha Kena Jeonga. Závěrem bych měl jen dvě poznámky k zvířatům, kolem kterých se děj vlastně točí. A to, že na jednu stranu se mě líbil originální způsob, jak byla vyřešena jejich komunikace, na druhou stranu mě už štve zlozvyk amerických filmařů vnucovat nám představu, že mýval, vačice a tchoř dokáží vyrobit superkomplikované pasti a technické vychytávky. Jako by nestačily šišky... ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser je moc dobrý herec na to, aby hrál v takové kravině, Brooke Shields (zraje jako víno…) je moc atraktivní na to, aby se musela pitvořit v tolika trapných scénách a Roger Kumble je moc velký packal na to, aby natáčel filmy. Bohužel stalo se. Vy ale určitě máte spoustu lepších věcí na práci, než abyste zabili hodinu a půl při sledování takové trapárny. Mě osobně všechna ta divně animovaná, upištěná, „tut-tu-du-dů“ si pobroukávající zvířátka omrzela hned v první minutě a vypnutí filmu až téměř po hodině považuji za téměř nadlidský výkon. Za co tedy ta jedna hvězdička? Ani nevím, nejnižší hodnocení si pro jistotu schovám pro případné pokračování „Ještě chlupatější odplata 3D“. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Priemerná rodinná komédia zo zvieracieho prostredia z nie veľmi oslnivými hereckými výkonmi, hoci celkom sa mi páčila mimika a gestikulácia zvieracieho zoskupenia na čele z otravným a stále sa ksichtiacim mývalom, ktorý zo svojou partou lesných tvorov znepríjemňujú život Brandnu Fraserovi. PS: "Nenaserte lesní tvori" Pre mňa 50% ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatný to není a pro děti už vůbec ne, ale technické nedostatky sráží film neuvěřitelným způsobem, opravdu se šetřilo kde se mohlo, proto spousta gagů mohlo být mnohem lepších, kdyby byly propracovanější!! Velká škoda, protože dobrých komedii se zvířaty moc není!! Verdikt: Fraser je masakrálně tlustej, to je jen taková poznámka, ale jeho postava a vlastně i vedlejší obsazení ( Jeong ) drží film v poli koukatelnosti! 40%!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama