Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Časy kdy jsme mohli Brendana Frasera obdivovat v Mumii a jejím pokračování jako Ricka O´Connela jsou definitivně pryč. Teď ke z něj tlustá troska která se furt všelijak trapně ksichtí, až je člověku líto jak hluboko klesl. Film samotný je odpudivý natolik, že jsem měl po deseti minutách chuť něco prohodit obrazovkou, a po dvaceti jsem rezignoval a zbytek projel rychloposuvem. O nic jsem nepřišel a myslím že jsem své duševní zdraví ochránil před větší dávkou toho nejhoršího možného humusu. /viděno na PC(DVDrip): 0% a odpad!/ ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pri nastavení na nižší stupeň diváckej náročnosti prvá tretina ešte pobaví, no postupne to ide dolu vodou. Omrzí opakovanie fórov aj divoké škľaby Brendana Frasera a jeho šéfa. Vyššiu náročnosť vôbec neodporúčam zapínať, v tom prípade táto jednoduchá rodinná komédia raketovou rýchlosťou zletí do odpadu. Pritom na podobné komédie staršieho dáta (Chevy Chase a podobne) mám slabosť - ale to boli iné časy :-) ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak někdo může dát odpad. Jedná se o pouho-pouhou rodinnou komedii, u které se nemusí nijak přemýšlet a to je účel tohoto filmu. Své si splní - je směšný, hravý, zaměřený v prvé řadě na dětského diváka a jeho rodiče. A o to přece jde. Snad jste od toho nečekali nějakou hlubokou myšlenku a herecké výkony hodné Oscara? Já se pobavila a ty lumpárny, co zvířátka prováděla Brendanovi Fraserovi splnily své poslání. Pro rodinné odpoledne u televize jak dělané. PS: Obrovské plus (tedy alespoň podle mě) je, že zde zvířata nemluví jako v jiných infantilních rodinných komediích. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak asi takto: Frasera ja nijak zvlášť nemusím, a filmy v ktorých hrá nepovažujem za skvost kinematografie...a tento komediálny snímok sa z tohoto radu nevymiká....ale na druhú stranu, nech môj odpor k deju a príbehu bol akokoľvek veľký, zvieratká si ma postupom času čoraz viac získavali a zmiernili tak nepriaznivý pohľad na Chlupatú odplatu....Resumé: nech nežerem: */** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ty tam jsou časy, kdy byl Brendan Fraser štíhlý mladý muž s okouzlujícím úsměvem. Teď pěkně zfotrovatěl, tvářičky má jako melounek a pod košilí se mu rýsuje kulaťoučké bříško, které samozřejmě několikrát předvede. Opět rovnýma nohama skočil do nenáročné rodinné komedie. Je to předvídatelná hovadinka. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama