Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo zajímavé propojení filmu a reálného života. Hlavní hrdina snímku nabyl dojmu, že kostým dělá superhrdinu, zatímco herečka ve vedlejší roli se dnes domnívá, že příslušnost k tomu či onomu pohlaví je věcí volby bez ohledu na vybavení. Z tohoto úvodního souvětí vyplývá, že jak hlavní hrdina tak i ona herečka na tom po psychické stránce nebyli respektive nejsou úplně nejlépe a že trapně a zpátečnicky neuznávám více jak dvě pohlaví. Ale k filmu. Frank byl člověkem, kterého bych raději nechtěl nikdy potkat, Libby byla jasným psychopatem a skutečnou kladnou postavu, aby tady člověk hledal za jasného dne se svíčkou, ale celá ta tragikomická záležitost mě dokázala poměrně slušně pobavit. Trochu mi tady vadilo obsazení ženských postav, protože, kromě v té době budoucího mutanta, ve filmu vystupovala i Liv Tyler, a přestože o ní nemůžu říct, že by nebyla hezká, něco mě na ní vždy odpuzovalo. Nevím čím to je, prostě mám k některým lidem vrozenou nechuť, a s tím prostě nehnu. Snímek jako takový mě každopádně dokázal pobavit, taky mě ale přivedl k dost neveselým úvahám (obojí hodnotím kladně), takže jsem sice nebyl nadšený, ale spokojenost se dostavila. / Poučení: Nenech se ovládnout představami. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Opravdu neobvyklý žánrový mix. Na komedii příliš brutální a ke konci dojemné, na drama příliš nadnesené. Takže od všeho trochu. A překvapivě to, obzvlášť ke konci, dobře funguje a baví. Takže i když to po vizuální stránce chvílemi působilo až amatérsky, zábavou se to určitě řadí někam k prvnímu Kick-Ass, tudíž asi k vrcholné komiksové zábavě, kterou jsem schopný snést. 7/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mám ze Super stejný pocit, jako když mi někdo řekne vtip, který není vtipný - po chvíli mi je vysvětleno, že nevtipnost onoho vtipu byla záměrem, protože ona sama má být svým způsobem vtipná (nebo jinak zajímavá). Ale já chtěl přece slyšet obyčejný vtip! Na základě stejného principu je tedy Super buď naprosto nezvládnuté, nebo naopak dokonalé a sofistikované, ale mě to v tom případě vůbec nezajímá, protože i sofistikovanost má své místo a čas. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Totálne psychopatický, morálne závadný a v podstate veľmi nebezpečný film ( a to som človek, ktorému v Kick Ass prišlo sekanie rúk, nôh a hláv 12 ročným dievčatkom cool a roztomilý nápad). Film, ktorý má šancu inšpirovať nejakého idiota v Amerike aby opäť vystrieľal nejakú školu. To vážne po nás tvorcovia chceli aby sme sympatizovali s 2 regulérnimi psychopatmi a fandili im a súcitili s nimi? A prečo je to celé natočené ako odviazaná, nenáročná sranda? Vo finále som fandil záporákom. James Gunn evidentne nepochopil prečo Kick Ass fungoval. Naposledy mi takto vadil Bayov Pain and Gain ( ktorý som si aj napriek tomu užil lebo to bolo napráskané kopou úžasných nápadov a scén). 5/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Komiksový obchod „ComicSmash“ je skutočný obchod v Kalifornii. (Greenpeacak)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)

Reklama

Reklama