Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Super není tak super jak by mohl být a jak jsem čekal. Page, Tyler i Wilson jsou super, ale scénář už tak super není. Je pravdou, že Super se vyvíjí v několika místech úplně jinak než jsem čekal, čímž nabírá na originalitě a to je možná pro spusty diváků super. Pro mě to bylo vlastně taky super a nečekané, ale přesto nejsem ze Super tak hotový, jak jsem chtěl být. Super postupně přechází z jakési komedie do vcelku vážného fimu a např. závěrečná scéna s Page mě totálně překvapila a vyvedla z míry. Po skončení jsem měl nutkání dát 4*, ale nemůžu, protože Defendor a Kick Ass, jakožto filmy, ze kterých Super jednoznačně výchází jsou podstatně lépe koncipovány než Super. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY!!! Tak tohle bylo divné. Zatímco první 2/3 byly fakt super, plné drsného humoru a ujetých scének, ke konci mi to přišlo moc přehnané a začalo se to brát až moc vážně, což působilo přinejmenším podivně. Navíc se mi vůbec nelíbila smrt Ellen Page, která byla totálně btw a bez emocí. Její postava mě fakt bavila, sexy, věčně nadržená psychopatka. A úplně poslední, dojáková scéna, byla úplně mimo mísu, připadal jsem si jak v úplně jiném filmu. Původně jsem chtěl střelit celé 4*, ale po prazvláštním závěru srážím jednu hvězdu. Mimochodem, taky nesnáším všechny ty sráče, kteří ve frontě předbíhaj a mít hasák po ruce... no, nevím jak by to dopadlo. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

V začátku a do první půle se to tváří jako komedie na téma ňouma od vedle si spíchne kostým a hraje si na superhrdinu. S nástupem Ellen Page dostane v druhé půli (doslova) film plošší rozměr. Dostane se pak vážnější dívání na počínání hrdiny. Ke konci se na můj vkus akce až moc brutálně snažila dohánět ztracené tempo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šikovně schovaný a lehce přehlédnutelný film, kterého zastíňuje známější Kick Ass. Ono se film nese na podobné vlně akorát s nižším rozpočtem a s menšími ambicemi, ale krví a černým humorem se zde naštěstí nešetří, takže tahle ulítlá komixovka s Looserským herem, který má v životě pouze dvě krásné vzpomínky a to jak se oženil a dal směr policejnímu důstojníkovi o podezřelém:D mě příjemně bavila. 75% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2010 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama